Dejansko bomo dobili novo Half-Life igro!

No, zgodilo se je nemogoče in če morda trenutno pogledujete proti nebu za letečimi prašiči, vam nihče ne bi zameril.

Pisali smo že o govorici, da bo slavni Valve, ki je včasih rad delal igre, kmalu napovedal novi Half-Life naslov. In za razliko od vseh prejšnjih govoric, je bila ta dejansko potrjena na Valvovem uradnem Twitter računu.

Ti so na ponosno zapisali, da bodo v četrtek, ob 19.00 zvečer predstavili igro Half-Life: Alyx, ki jo boste lahko preigravali zgolj na VR napravah.

Več podrobnosti zaenkrat ni, čeprav je “leakan” intervju razril, da boste lahko med igranjem postali živčni in panično izgubili municijo in tipali za orožjem, ko se bo pred vami izrisal sovražnik.

Da Valve dela na VR naslovu niti ni tako čudno, saj so že od začetka podporniki te tehnologije, nedolgo tega pa so izdali povsem svoja očala Index. Slednji se prodaja sorazmerno dobro, a zasoljena cena je zagotovo odbila marsikoga.

Zato bo morda Half-Life: Alyx prva takšna igra, ki bo postala pravi prodajalec VR sistemov. Mimogrede, ravno danes, 19. novembra, poteka že 21 let, odkar je izšla originalna igra, zato je lepo, da bomo ravno skoraj ob obletnici dobili novico o novem delu.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime