Fortnite – 1. sezona bo podaljšana do februarja

Čas res hitro teče. Zdi se, da sta Fortnite Chapter 2 in njegova 1. sezona izšla pred kratkim, a temu ni tako. Minilo je namreč že pol sezone in razvijalec se je začel pripravljati še na 2. sezono, igralci pa so prav tako v pričakovanju, kaj vse jih čaka v zimskih časih.

A razvijalec Epic se je odločil, da izid druge sezone zamakne v februar. Enako je naredil tudi lani s sedmo sezono, saj je želel svojim zaposlenim privoščiti malce počitka skozi praznike, očitno pa bodo enako storili tudi letos.

A to ne pomeni, da bomo med božičnimi prazniki ostali povsem brez vsebine. Razvijalec obljublja novo vsebino, brezplačne nagrade, pripravljajo pa tudi dogodek v živo, ki “ga ne bomo pozabili”.

Fortnite vsekakor ne počiva. Včeraj smo dobili novo posodobitev 11.20, katera je v igro vrnila dnevne izzive ter dodala DirectX 12 podporo, ki je popravila optimizacijo in omogočila igranje na višjih sličicah na sekundo.

Kdaj točno bo izšla 2. sezona še ni točno znano, zagotovo pa bo več informacij glede natančnega datuma znanih v januarju.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime