Fortnite – 1. sezona bo podaljšana do februarja

Čas res hitro teče. Zdi se, da sta Fortnite Chapter 2 in njegova 1. sezona izšla pred kratkim, a temu ni tako. Minilo je namreč že pol sezone in razvijalec se je začel pripravljati še na 2. sezono, igralci pa so prav tako v pričakovanju, kaj vse jih čaka v zimskih časih.

A razvijalec Epic se je odločil, da izid druge sezone zamakne v februar. Enako je naredil tudi lani s sedmo sezono, saj je želel svojim zaposlenim privoščiti malce počitka skozi praznike, očitno pa bodo enako storili tudi letos.

A to ne pomeni, da bomo med božičnimi prazniki ostali povsem brez vsebine. Razvijalec obljublja novo vsebino, brezplačne nagrade, pripravljajo pa tudi dogodek v živo, ki “ga ne bomo pozabili”.

Fortnite vsekakor ne počiva. Včeraj smo dobili novo posodobitev 11.20, katera je v igro vrnila dnevne izzive ter dodala DirectX 12 podporo, ki je popravila optimizacijo in omogočila igranje na višjih sličicah na sekundo.

Kdaj točno bo izšla 2. sezona še ni točno znano, zagotovo pa bo več informacij glede natančnega datuma znanih v januarju.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Na splet ušel nov Assassin’s Creed Valhalla posnetek, ki prikaže šefovsko bitko

Nekaj dni nazaj smo poročali o prvem pravem igralnem posnetku za prihajajoči Assassin's Creed Valhalla. Nek pogumnež je na splet brez dovoljenja...

Ubisoft za en teden podarja dostop do vseh svojih iger

Francoski založnik Ubisoft nam bo čez nekaj dni pokazal, na čem vse je delal zadnje leto in glede na to, da je...

Prvi Ultra skupek zmajevskih skinov v igri Valorant vas bo stal okoli 100 €

Valorant je zabavna večigralska igra, a razvijalec Riot je ni izdal samo zaradi tega, ker se je počutil darežljivega, ampak zato, da...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!