Kako izgleda Star Wars: Jedi Order na najnižjih možnih nastavitvah?

Pisali smo že o zanimivemu YouTube kanalu LowSpecGamer, ki si je zastavil plemenit cilj, katerega bodo cenili predvsem tisti s šibkejšo strojno opremo. Celoten namen kanala je namreč odkriti najnižje možne nastavitve za novejše igre, to pa je uresničljivo preko nižanja grafičnih opcij kot tudi nekaterih drugih manevrov, ki jih morda navaden uporabnik nikoli ne bo odkril.

LowSpecGamer je pred kratkim v plastelinasto podobo spremenil Red Dead Redemption 2, sedaj pa je njegova tarča postala igra Star Wars: Jedi Order.

Najprej se je spravil znižati nastavitve znotraj igre, a ta omogoča samo znižanje na “Medium”. Zato se je bilo potrebno lotiti bolj iznajdljivega reševanja in to mu je omogočila ini datoteka GameUserSettings. Tam je lahko znižal podrobnosti tekstur in senc, udarec pa je dobilo tudi glajenje robov.

Končni rezultat morda ni tako osupljiv kot v Red Dead Redemption 2, a če se morda borite z optimiziranostjo, si spodnji posnetek splača ogledati. LowSpecGamerju je na procesorju Athlon 200GE z integrirano grafično kartico uspelo doseči skoraj stabilnih sličic na sekundo, kar je vsekakor zavidljiv rezultat.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime