Tudi Blizzard gosti Black Friday razprodajo – Overwatch lahko igrate en teden brezplačno

Trenutno so lepi časi, če si želite svoje knjižnice iger napolniti z igrami, za katere vam ni potrebno plačati polne cene. Black Friday razprodaje namreč na vas prežijo na vsakemu koraku: Steam gosti svojo jesensko razprodajo, Epic Games ima svoja znižanja, za strojno opremo pa se lahko tudi obrnete na slovensko trgovino EIGRE.si.

V vso to norijo popustov sedaj vstopa tudi Blizzard, ki je močno znižal cene praktično vsem svojim naslovom. World of Warcraft: Battle for Azeroth je trenutno znižan za 50% na 22,49 €, znižan je tudi Diablo 3, saj lahko osnovno igro z dodatkom Reaper of Souls pridobite že za 9,99 €. Cene so znižane tudi pri ostalih naslovih: od Starcrafta, Hearthstona do Heroes of Storm.

Znižana je tudi igra Overwatch, saj si Standardno verzijo lahko pridobite že za 14,99 € in Legendary inačico za 19,99 €. Če morda špila še niste igrali, je sedaj za to odlična priložnost, saj lahko trenutno Overwatch za en teden igrate povsem brezplačno. Vse kar morate storiti je da prenesete Battle.net zaganjalnik in namestite igro. To je to, uživajte v brezplačnem igranju do 4. decembra, vaš napredek pa se bo nato prenesel v polno verzijo, če se seveda odločite za nakup.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime