Euro Truck Simulator 2 – naslednji DLC nas bo popeljal skozi Vzhodno Evropo, napovedan tudi uradni izid

Euro Truck Simulator 2 je vsekakor ena od zelo posebnih iger.

Morda bi se komu zdelo, da je vožnja virtualnega kamiona kar nekaj in da tega ne bi nihče igral, a zmotili bi se. ETS morda ni najbolj popularna franšiza, a ima svoje goreče privržence, ki se radi usedejo za virtualni volan nekaj tonskega tovornjaka in se ob dostavljanju tovora neizmerno zabavajo in predvsem sproščajo. S tovornjaki se radi igramo tudi v Sloveniji in pri nas cveti modderska scena v prav tej igri.

Razvijalec SCS Software je sedaj v zadnjih stadijih razvoja naslednjega DLC-ja Road to the Black Sea, ta pa nas bo tokrat odpeljal po cestah Vzhodne Evrope.

Zapeljali se bomo lahko skozi Bolgarijo, Turčijo ter Romunijo, svoj tovor pa bomo lahko dostavili v 20 večjih mest. Ob cesti si bomo lahko ogledovali manjše vasice in znamenitosti. Na cesti nam bodo družbo delali avtomobili, po železniških tirnicah se bodo ob nami podili vlaki, zapeljali pa se bomo lahko celo na tramvaj in tako prečkali Črno morje.

Road to the Black Sea bo prinesel 11 novih podjetij, s katerimi bomo lahko sodelovali in trgovali. DLC je že na voljo na Steamu, izid pa lahko pričakujemo 5. decembra.

Razvijalec je izdal tudi novi napovednik, ki si ga lahko ogledate spodaj.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime