Vampire: The Masquerade – Coteries of New York bo malce zamudil

Navdušenci nad vampirji boste v letu 2020 zopet prišli na svoj račun. Poleg tega, da se dela na povsem novem naslovu Bloodlines 2, bomo pred tem dobili še nov naslov, imenovan Vampire: The Masquerade – Coteries of New York.

Slednji naslov je malce nenavaden, saj še vedno ne vemo točno, za kakšne sorte igro bo sploh šlo. Glede na vse informacije, bo Coteries of New York delno RPG, velik del pa bo sestavljen kot grafična knjiga oz. novela. Pomislite na The Walking Dead avanture iz vrst propadlega razvijalca Telltale Games in približno se vam bo začelo svitati, v kakšno smer namerava iti razvijalec iFun4all.

Za prevlado na krvosesalci se bosta borili frakciji Camarilla in Anarchs, naš lik pa bo lahko svojo pripadnost zaprisegel samo enemu. Naša odločitev bo nato nosila pomembne posledice, saj se bodo igralni liki različno odzivali glede na našo zavezanost določenemu klanu.

Vampire: The Masquerade – Coteries of New York bi moral iziti že 4. decembra, a se je razvijalec odločil malce zamakniti izid, saj želijo popraviti še tiste zadnje trdovratne hrošče. A brez skrbi, saj se je izid premaknil samo za en teden in lahko igro pričakujemo 11. decembra.

Razvijalec je izdal nov napovednik, ki predstavi vse naše kompanjone, ogledate pa si ga lahko spodaj.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime