Capcom nas draži z Resident Evil 3 predelavo

Steam trenutno gosti svojo jesensko razprodajo in vsi večji založniki so v ponudbo ponudili svoje igre pod močno znižanimi cenovnimi nalepkami.

Med njimi se je znašel tudi Capcom, ta pa je v ponudbo spravil svojo celotno Resident Evil franšizo. A pozorni so opazili še nekaj močno zanimivega, kar močno namiguje na predelavo Resident Evil 3.

Ta še ni uradna, a glede na to, da je bila predelava dvojke hudo uspešna in da je Capcom že sam potrdil, da bo spočel še več takih projektov, če bo odziv na Resident Evil 2 Remake vzpodbuden. Prav tako je znano, da bo Capcom imel decembra na Jump Fiesta dogodku prisoten še nenajavljen naslov, ki bo celo igralen in to zna biti ravno Resident Evil 3.

Sedaj se je nov namig pojavil na njihovi Facebook strani. Tam so namreč objavili razprodajo na Steamu, zraven pa dodali še eno zanimivo sliko. Na njej lahko vidimo vse heroje in zlikovce iz vseh Resident Evil iger, ki so na voljo na Steamu, med njimi pa boste v ospredju opazili Jill Valentine ter v ozadju pošastnega Nemesisa. Oba seveda prihajata iz tretjega dela, njuna vključitev v sliko pa je zelo zanimiva, saj trojke trenutno ni moč kupiti nikjer.

Morda je bil to prvi pravi namig na Resident Evil 3? Jump Fiesta dogodek se bo odvil 21. decembra in stavimo, da bomo takrat izvedeli več informacij.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime