YouTube Rewind 2019 sedaj na voljo in skupnost ni navdušena

Še eno leto je naokoli, zato je napočil čas, da se ozremo v letošnjo zgodovino YouTuba in pogledamo kateri posnetki so najbolj okronali leto 2019.

YouTube je izdal tako novi Rewind in letos so bili pred objavo posnetka kar malce živčni. Lani je bil namreč Rewind zelo, zelo slabo sprejet med vsemi uporabniki platforme. Posnetek je bil celo tako zelo osovražen, da si je prislužil naslov “najbolj negativno glasovanega videa v YouTube zgodovini”.

Da je YouTube zamočil se zaveda tudi sam YouTube. Objavo Rewinda so najprej napovedali na Twitterju, kjer so s sliko želeli povedati, da bo letošnji Rewind povsem nekaj drugačnega od lani. To pomeni nič Will Smitha.

To so povedali tudi v posnetku, kjer so se namesto na svojo originalno vsebino raje osredotočili na vsebino kreatorjev, ki poganjajo njihovo platformo. Tako so na kup zbrali izsečke najbolj gledanih YouTuberjev in najbolj gledanih videov. Poleg tega lahko vidimo, katere igre so bile najbolj popularne. Presenetljivo tu ni bil na vrhu Fortnite ampak Minecraft, ki je svojega tekmeca kar pošteno povozil.

Posnetek ni navdušil vseh, v trenutku pisanja je milijon všečkov in 2 milijona palcev navzdol. A zaenkrat je videti, da bo slavni Rewind 2018 ostal nesrečni rekorder.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime