Nova scena iz filma Star Wars: Rise of the Skywalker bo prikazana eksluzivno v Fortnitu

Pisali smo že o temu, kako so se v Fortnitu nedolgo tega pojavile Stormtrooper preobleke in kako se je na nebu izrisala ogromna križarka Star Destroyer iz franšize Vojna zvezd. Takrat smo tudi napisali, da pričakujemo še več razvoja v to smer in to je bilo nedavno tudi potrjeno iz strani razvijalca Epic.

Tako se bo v Fortnitu odvrtela prvič videna scena iz prihajajočega filma Rise of the Skywalker, to pa bomo lahko videli samo v tej igri. Premiero si boste lahko v živo 14. decembra, kjer se bodo vrata drive-in kina Risky Reels odprla ob 19.30, ob 20.00 pa se bo odvil svečani dogodek. Epic je poskrbel, da so se po igri pojavili tudi plakati, ki napovedujejo ta dogodek.

Tega boste lahko videli samo takrat, kot je bil denimo koncert DJ Marshmellova, tako da če boste zadevo zamudili, si je ne boste mogli ponovno ogledati. Prav tako bodo ob premieri onemogočena vsa orožja, tako da boste lahko gledali v filmsko platno, brez strahu, da bi padli pod sovražnim orožjem. Upamo pa, da bo Epic omogočil vsaj obmetavanje s kokicami, kot se tudi spodobi za vsako filmsko izkušnjo.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime