Novi Bioshock uradno potrjen, a je še daleč stran

Že nekaj časa se je ugibalo, da se že nekaj časa dela na povsem novem Bioshock naslovu. Žal je originalni studio, ki je spočel prve tri dele, že nekaj časa nazaj zaprl svoja vrata. A založnik 2K se zaveda, kako pomembna je ta franšiza, zato niti ni presenečenje, da se nameravajo vrniti v moreče podvodne hodnike mesta Rapture.

Založnik je tako včeraj objavil ustanovitev povsem novega studia Cloud Chamber, njihov prvi projekt pa bo nova Bioshock igra. Cloud Chamber bodo sestavljali nekateri veterani igričarske industrije, ki so v preteklosti delali pri pomembnih igrah, nekaj pa jih je bilo tudi zaslužnih za originalne Bioshock igre.

Prvenec studia je v zgodnjih stadijih razvoja, tako da bomo nanj čakali še nekaj let. To pomeni, da se bo šlo za naslov naslednje generacije konzol, vemo pa vsaj to, da bo igran iz prvoosebne perspektive. Zanimivo bo videti, če se bo šlo za direktno nadaljevanje ali za ponovni zagon serije, upamo pa, da se bomo zopet odpravili v podvodni svet, kot se je to zgodilo v prvencu.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime