The Witcher serija – novi napovedniki predstavijo glavne karakterje

Kar ne morem verjeti, kako hitro mineva čas. Ne zdi se dolgo nazaj, ko smo dobili prve namige, da se zna slavna knjižna in igričarska serija The Witcher pojaviti tudi na Netflixu. Od takrat je preteklo nekaj noči in kar naenkrat nas samo še par dni loči od premiere.

Kot vemo, serija ne bo šla po poteh iger, ki jih je mojstrsko spočel razvijalec CD Projekt RED, ampak po knjižni predlogi. Tako karakterji in zgodba ne bodo povsem enaki, a poznavalci iger večjih težav pri ogledu ne bi smeli imeti.

Obstaja pa veliko ljudi, ki niso igrali niti iger, niti brali knjig poljskega pisatelja Andrzej Sapkowskega. Ravno njim je Netflix namenil trojico napovednikov, ki predstavijo tri najbolj pomembne karakterje.

Prvi med njimi je seveda Geralt in igralec Henry Cavill o njem pove nekaj besed in ga predstavi kot plačanca, ki najraje kolje zveri. Ne ostane pa vse samo pri besedah, saj lahko v napovedniku vidimo tudi nekaj slastnih kadrov, ki jih prej še nismo videli.

Drugi karakter je Yennefer in igralka Anya Chalotra predstavi zgodbo te coprnice, ki bo tudi tokrat igrala tisto nesrečno ljubezen Geralta.

Še zadnja je Ciri, katero bo odigrala Freya Allan. Zanimivo je, da je bila Ciri najprej mišljena kot vodilni karakter serije, a so se nato ustvarjalci raje odločili za Geralta.

The Witcher prihaja na Netflix 20. decembra, prva sezona pa bo štela 8. epizod, Netflix pa je že odobril snemanje 2. sezone.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime