The Witcher serija – novi napovedniki predstavijo glavne karakterje

Kar ne morem verjeti, kako hitro mineva čas. Ne zdi se dolgo nazaj, ko smo dobili prve namige, da se zna slavna knjižna in igričarska serija The Witcher pojaviti tudi na Netflixu. Od takrat je preteklo nekaj noči in kar naenkrat nas samo še par dni loči od premiere.

Kot vemo, serija ne bo šla po poteh iger, ki jih je mojstrsko spočel razvijalec CD Projekt RED, ampak po knjižni predlogi. Tako karakterji in zgodba ne bodo povsem enaki, a poznavalci iger večjih težav pri ogledu ne bi smeli imeti.

Obstaja pa veliko ljudi, ki niso igrali niti iger, niti brali knjig poljskega pisatelja Andrzej Sapkowskega. Ravno njim je Netflix namenil trojico napovednikov, ki predstavijo tri najbolj pomembne karakterje.

Prvi med njimi je seveda Geralt in igralec Henry Cavill o njem pove nekaj besed in ga predstavi kot plačanca, ki najraje kolje zveri. Ne ostane pa vse samo pri besedah, saj lahko v napovedniku vidimo tudi nekaj slastnih kadrov, ki jih prej še nismo videli.

Drugi karakter je Yennefer in igralka Anya Chalotra predstavi zgodbo te coprnice, ki bo tudi tokrat igrala tisto nesrečno ljubezen Geralta.

Še zadnja je Ciri, katero bo odigrala Freya Allan. Zanimivo je, da je bila Ciri najprej mišljena kot vodilni karakter serije, a so se nato ustvarjalci raje odločili za Geralta.

The Witcher prihaja na Netflix 20. decembra, prva sezona pa bo štela 8. epizod, Netflix pa je že odobril snemanje 2. sezone.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Microsoft še ni končal s kupovanjem perspektivnih založnikov in razvijalcev

Igričarski svet še še zdaj ni pomiril od potresa, ki ga je pred nekaj dnevi sprožil Microsoft, ko je javno naznanil, da...

Primerjava Crysis Remastered z brezplačno grafično modifikacijo za originalno igro

Nekaj dni nazaj je izšla težko pričakovana predelava Crysis Remastered, ki pa je skupnost precej razočarala. Sicer igra ni popolna katastrofa in...

Prve tri Metal Gear igre naj bi se kmalu pojavile na PC-ju

Serija Metal Gear Solid se je začela že davnega leta 1987. Prvi del se je imenoval preprosto Metal Gear in se je...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!