The Wolf Among Us in The Escapist trenutno brezplačna na Epic Games trgovini

The Wolf Among Us 2 je bil pred kratkim napovedan na podelitvi The Game Awards 2019 in to ne bi moglo priti v bolj primernem trenutku. Epic Games trgovina namreč od danes naprej ponuja dve novi brezplačni igri, ena od teh pa je ravno prvi del The Wolf Among Us.

Če morda te avanture še niste igrali, potem je na mestu krajša obnova. Špil je narejen po stripu, kjer nadzorujemo karakter Bigbya, ki je v pravljičnemu svetu znan kot The Big Bad Wolf. Da, to je ravno tisti volk, ki v pravljici poskuša pohrustati Rdečo kapico. V igri izvemo, da vsi pravljični liki prebivajo tudi v resničnemu življenju, a vsi so pod krinko, saj za njih ne smejo izvedeti navadni ljudje. Bigby je šerif, ki nadzoruje komuno Fabletown in skrbi, da se vsi liki držijo pravil. Seveda to ni lahko opravilo in kmalu se odpravimo raziskovati umor, ki seže precej globlje kot je pričakovano.

The Wolf Among Us se igra kot ostale igre razvijalca Telltale. To pomeni veliko pogovarjanja in QTE sekvenc, včasih pa rešimo tudi kakšno uganko. Svojo kopijo si lahko pridobite tule.

Druga brezplačna igra je The Escapist, katera nas postavi v pikslasti zapor, ki služi kot nekakšen peskovnik, kjer je edina omejitev naša domišljija. Čaka vas veliko raziskovanja ter kovačenja različnih predmetov. Svoj izvod si aktivirajte na sledeči povezavi.

Akcija poteče 19. decembra, kot pa je v navadi, ko enkrat aktivirate igro, bo vaša ostala za vedno.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime