The Wolf Among Us 2 ni mrtev in dobili smo prvi napovednik

Telltale Games je njega dni veljal za enega mojih najljubših razvijalcev. Preden so si na pleča nakopali cel kup projektov, ki so si bili čisto preveč podobni, kar je vodilo kasneje tudi do bankrota studia, so me povsem navdušili s prvo sezono The Walking Deada in pravljičnim The Wolf Among Us.

Slednji je vseboval še najbolj pisano četo karakterjev in prekleto žalosten sem bil ob novici, da je bilo nadaljevanje v izdelavi, a se je nato studio septembra 2018 zaprl. Vendar mrtev ni ostal in avgusta 2019 smo bili priča ponovnemu vstajenju razvijalca Telltale Games. Seveda je trenutno v studiu veliko drugih ljudi, saj originalni zaposleni niso bili ravno srečni s prejšnjo različico studia, ki jih je odpustila praktično preko noči.

Čeprav je Telltale izgubil veliko licenc, so eno vendarle obdržali in ta je nič drugega kot The Wolf Among Us, ki je nekaj ur nazaj prikazal prvi dražilnik za nadaljevanje. Ta ne prikaže veliko, saj vidimo samo naše antagonista Bigbya, kako v zakajeni sobi posluša prošnjo za pomoč od nekega dekleta.

Žal več informacij nimamo, tako da se nam niti ne sanja, kdaj bi lahko zadeva izšla ter za katere platforme. A glavno da je The Wolf Among Us 2 v izdelavi, nesrečneži, ki pa si še ne lastite originala, si ga lahko trenutno dobite brezplačno na Epic Games platformi.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime