The Elder Scrolls Online se bo končno vrnil v Skyrim

V igričarskih krogih že dolgo velja šala, da se vodja Bethesda studia Todd Howard nikakor ne more posloviti od svoje igre Skyrim. Ta je doživela predelavo za vse mogoče sisteme in različic igre je že toliko, da se človek že malce težko znajde.

Skyrim kar noče umreti in kmalu bomo njegove dežele lahko obiskali tudi v večigralski MMO igri The Elder Scrolls Online. Za njo skrbi razvijalec ZeniMax Online, ta pa je včeraj objavil, da se v igri počasi izteka aktualna sezona Season of the Dragon dodatka Elsweyr. Mimogrede, dobrodelna akcija, kjer smo s pobijanjem zmajev reševali mačja zavetišča v resničnemu življenju, je bila uspešno zaključena.

Spočeli so tudi spodnji napovednik, ki prikaže, da so igralci pospravili še zadnje nevarne zmaje in je sedaj čas za naslednje poglavje igre. Čisto na koncu lahko vidite karakterja, ki se skozi gorovje ozre v zamrznjeno pokrajino Skyrima, čez pa se izriše napis “Raziščite temno srce Skyrima”.

Več podrobnosti nam bo prikazano 16. januarja ob 23.00, takrat pa naj bi se v trenutni verziji igre odvil ogromen dogodek, ki bo napovedal drugo poglavje igre. Do takrat preigrajte aktualno vsebino Elder Scrolls Online in si oglejte spodnji napovednik.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime