Kontroverzni Postal 2 trenutno brezplačen na GOG platformi

Igra Postal 2 je njega dni veljala za najbolj kontroverzno igro, ki je pozdravila igričarsko industrijo. Špil je izšel leta 2003, do svoje slave pa ni prišel zaradi nekih močnih igralnih mehanik, saj je bila igra precej osnovna in nekateri bi ji lahko rekli tudi, da je precej zanič. A takrat je dvignila precej prahu, saj si lahko pobijal nedolžne prebivalce, po njih uriniral in jim sekal glave s pomočjo lopate.

Danes se to v poplavi vseh cenenih in kontroverznih Steam igric, ki se vsakodnevno pojavljajo na PC-ju, morda ne zdi nič preveč posebnega. A tudi danes bolj težko najdeš igro, kjer lahko na dvocevko namestiš mačko in nato streljaš mimoidoče.

Spletna trgovina GOG trenutno gosti svojo zimsko razprodajo in trenutno si lahko priborite svojo brezplačno kopijo igre Postal 2. Poleg tega je postal originalni del povsem brezplačen, obe igri pa si lahko že sedaj aktivirate na GOG-u.

Franšiza je kljub svoji vprašljivi kvaliteti nabrala dovolj privržencev, da je razvijalec najavil četrti del Postal 4: No Regerts, ta pa je v obliki Early Accessa oktobra izšla na Steamu in GOG-u.

Dvojko lahko prevzamete na sledeči povezavi, a pohitite, saj bo te ponudbe konec že jutri! Original je na voljo tule, medtem ko je No Regerts znižan za 20% in si ga lahko pridobite tukaj.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime