PewDiePie si bo naslednje leto vzel malce pavze od YouTuba

PewDiePie na YouTubu šteje že prek 100 milijonov sledilcev in takšna številka ni mačji kašelj. Popularni Šved je v letu 2019 krasil naslovnice člankov predvsem zaradi svoje nenehne bitke z indijskim kanalom T-Series, s katerim se je boril za sam vrh YouTube lestvice.

To je seveda na njemu pustila velike posledice, saj je nenehno ustvarjanje nove in zabavne vsebine precej naporno delo. Biti YouTuber oz. kar influencer od vas zahteva, da praktično dnevno na medmrežje pošljete novo vsebino in nič čudnega potem, da lahko nekdo tudi pregori na takšnemu delovnemu mestu.

PewDiePie je v nedavnem videu, kjer se je dotaknil nove YouTube politike glede nadlegovanja, priznal, da je precej utrujen. Zato si bo naslednje leto vzel malce pavze od YouTuba, saj želi po desetih letih imeti nekaj drugega na umu, kot pa ustvarjanje YouTube vsebine.

Več podrobnosti bo povedal kmalu, svoje oboževalce pa je želel predčasno opozoriti na svojo odsotnost. Njegov dopust naj bi se začel zgodaj v 2020, ni pa še znano, za koliko časa bo izginil iz YouTuba.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime