PewDiePie (tokrat zares) priznal poraz proti indijskemu kanalu T-Series

Bitka za prestol najbolj priljubljenega YouTuberja poteka že nekaj časa. Na bojnem polju se že dalj časa borita indijski kanal T-Series ter Šved Felix “PewDiePie” Kjellberg.

Slednji je včeraj izdal nov video, v katerem poziva svoje oboževalce, naj prenehajo z “Subscribe to PewDiePie” gibanjem. To se je sicer zgodilo že enkrat prej, ko je priznal premoč in izdal nov glasbeni video “Congratulations”, vendar je takrat ravno zaradi tega dobil velik porast novih naročnikov in se zopet zavihtel na YouTube prestol. Sedaj pa je zadeve res očitno konec, saj ga Indijci vodijo za že več kot milijon naročnikov.

Šved ni ravno priznal poraza, bolj želi prenehati s tem gibanjem, ki je bilo sicer na začetku zabavno in nekaj za popestritev svojega kanala, s pretekom časa pa je zadeva začela pridobivati na negativni noti.

PewDiePie je spoznal, da če nabereš na svoj kanal 90 milijonov sledilcev, se bo med njimi zagotovo našlo nekaj norcev.

Ti so denimo posprejali spomenik druge svetovne vojne z besedami “Subscribe to PewDiePie”, najbolj odmeven dogodek pa je bil vsekakor tragično streljanje v Novi Zelandiji, kjer je eden od napadalcev pred grozljivim dejanjem gledalce pozval k naročanju na PewDiePie kanal.

Felix je v videu povedal, da bi se po njegovem gibanje moralo končati že takrat in da ga je dejstvo, da je njegovo ime povezano s tako nagnusnim dejanjem, močno pretreslo. Po njegovem so tudi mediji njegovo bitko proti T-Series kanalu predstavili v slabi luči in ga želeli prikazati kot rasista, kar pa vsekakor ni.

Na koncu je še povedal, da noče svojih 100 milijonov doseči zaradi neke bitke proti T-Series kanalu in se zahvalil vsem svojim sledilcem.

“To gibanje se je začelo kot izraz ljubezni in podpore, zato ga tako tudi zaključimo.”

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Microsoft še ni končal s kupovanjem perspektivnih založnikov in razvijalcev

Igričarski svet še še zdaj ni pomiril od potresa, ki ga je pred nekaj dnevi sprožil Microsoft, ko je javno naznanil, da...

Primerjava Crysis Remastered z brezplačno grafično modifikacijo za originalno igro

Nekaj dni nazaj je izšla težko pričakovana predelava Crysis Remastered, ki pa je skupnost precej razočarala. Sicer igra ni popolna katastrofa in...

Prve tri Metal Gear igre naj bi se kmalu pojavile na PC-ju

Serija Metal Gear Solid se je začela že davnega leta 1987. Prvi del se je imenoval preprosto Metal Gear in se je...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!