PewDiePie (tokrat zares) priznal poraz proti indijskemu kanalu T-Series

Bitka za prestol najbolj priljubljenega YouTuberja poteka že nekaj časa. Na bojnem polju se že dalj časa borita indijski kanal T-Series ter Šved Felix “PewDiePie” Kjellberg.

Slednji je včeraj izdal nov video, v katerem poziva svoje oboževalce, naj prenehajo z “Subscribe to PewDiePie” gibanjem. To se je sicer zgodilo že enkrat prej, ko je priznal premoč in izdal nov glasbeni video “Congratulations”, vendar je takrat ravno zaradi tega dobil velik porast novih naročnikov in se zopet zavihtel na YouTube prestol. Sedaj pa je zadeve res očitno konec, saj ga Indijci vodijo za že več kot milijon naročnikov.

Šved ni ravno priznal poraza, bolj želi prenehati s tem gibanjem, ki je bilo sicer na začetku zabavno in nekaj za popestritev svojega kanala, s pretekom časa pa je zadeva začela pridobivati na negativni noti.

PewDiePie je spoznal, da če nabereš na svoj kanal 90 milijonov sledilcev, se bo med njimi zagotovo našlo nekaj norcev.

Ti so denimo posprejali spomenik druge svetovne vojne z besedami “Subscribe to PewDiePie”, najbolj odmeven dogodek pa je bil vsekakor tragično streljanje v Novi Zelandiji, kjer je eden od napadalcev pred grozljivim dejanjem gledalce pozval k naročanju na PewDiePie kanal.

Felix je v videu povedal, da bi se po njegovem gibanje moralo končati že takrat in da ga je dejstvo, da je njegovo ime povezano s tako nagnusnim dejanjem, močno pretreslo. Po njegovem so tudi mediji njegovo bitko proti T-Series kanalu predstavili v slabi luči in ga želeli prikazati kot rasista, kar pa vsekakor ni.

Na koncu je še povedal, da noče svojih 100 milijonov doseči zaradi neke bitke proti T-Series kanalu in se zahvalil vsem svojim sledilcem.

“To gibanje se je začelo kot izraz ljubezni in podpore, zato ga tako tudi zaključimo.”

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime