Sony za DualShock 4 kontrolerje izdal uradni nastavek, ki doda dodatne gumbe

Medtem ko Microsoft skozi celotni življenjski cikel konzole Xbox redno skrbi za dodatno kostumizacijo kontrolerjev, je Sony bil vseskozi tiho, saj je bil mnenja, da je DualShock 4 popoln in ne potrebuje nobenih takšnih dodatkov.

Po vseh teh letih pa se je sedaj premislil in nedolgo tega je predstavil uradni nastavek, ki na zadnjo stran kontrolerja doda dodatne gumbe. Ta podpira tri različne profile, na zadnji strani pa se nahaja tudi OLED zaslonček, ki vam kaže vašo trenutno konfiguracijo gumbov.

Sony pravi, da nastavek podpira čisto vse igre, ki so izšle za PlayStation 4 ali pa za njihov VR sistem.

Zadeva je vsekakor malce nenavadna, saj se je Sony za takšno potezo odločil v letu, kjer bomo dobili naslednjo generacijo konzol PlayStation 5. Morda preko tega malce tipajo trg za DualShock 5, ki se glede na do sedaj izdane informacije ne bo pretiroma razlikoval od svojega predhodnika.

Back Button Attachment, kakor se zadeva uradno imenuje, ne bo ravno poceni. Američani bodo svoj nastavek dobili 23. januarja pod ceno 30 $, Evropejci pa se dodatka lahko veselimo slab mesec kasneje, ko bo 14. februarja izšel pod cenovno nalepko 30 €.

Kako zadeva izgleda v akciji si lahko ogledate v spodnjemu napovedniku.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime