Capcom je iz igre Resident Evil 2 Remake popolnoma odstranil Denuvo zaščito

Japonski založnik Capcom se je odločil, da iz svoje igre Resident Evil 2 Remake popolnoma odstrani zloglasno zaščito Denuvo.

To niti ni tako presenetljiva poteza, saj je bil Denuvo pri tej igri zlomljen že ob dnevu izida. No, ne ravno zlomljen, saj je Capcom na trg pomotoma poslal različico igre, ki te zaščite sploh ni vsebovala. Takrat se je izvršilo nekaj testov, ki so ugotovili, da zna odstranjeni Denuvo kvarno vplivati na PC konfiguracije s slabšo strojno opremo. Seveda ni nič uradnega, a nekateri so takrat poročali, da so pridobili od 4 pa vse do 12 sličic na sekundo več, kot pa v zaščiteni verziji.

Resident Evil 2 Remake je poleg tega pred kratkim dobil tudi manjšo posodobitev, katera je v igro dodala nov dosežek. Ta se imenuje “Chasing Jill” in v bistvu ni res nič posebnega. Najprej so se namreč pojavile govorice, da zna mogoče igra prejeti kakšen večji DLC, a v bistvu smo dobili samo eno pismo, ki ga je v igri pustila Jill Valentine – protagonistka, ki jo bomo gledali v predelavi tretjega dela.

Pismo ni nič posebnega in če se vam res ne da ponovno nalagati igre samo zaradi tega, si ga lahko preberete na spodnji sliki.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime