Resident Evil 3 Remake uradno napovedan, dobili smo tudi napovednik in datum izida

Po vsem namigovanju in ugibanju je založnik Capcom včeraj presenetil vse in uradno napovedal Resident Evil 3 Remake.

Nemesis bo spet zaživel in predelani tretji del bo močno spominjal na Resident Evil 2 Remake. To pomeni, da nas čaka ista zgodba kot v originalu ter tudi iste lokacije, a špil bo močno nadgrajen. Grafična nadgradnja sploh ni primerljiva, to pa bo tudi nova kamera in izboljšane kontrole.

Tokrat bo glavno vlogo nosila Jill Valentine, ta pa bo poskušala zbežati iz zombijevsko infestiranega mesta Raccoon City. A to ne bo ravno lahko opravilo, saj jo bo vseskozi zasledoval pošastni Nemesis, ki za razliko od Mr. X-a iz dvojke, okoli nosi priročno bazuko.

Zanimivo je, da bo predelana trojka vsebovala tudi večigralsko komponento. O Resident Evil: Resistance smo že pisali in očitno to ne bo samostojen naslov, ampak samo dodatek k tretjemu delu. Gre za sodelovalno večigralstvo, kjer se bodo štirje igralci postavili naproti enemu grdavžu, ki ga bo prav tako nadzoroval igralec in ne umetna inteligenca.

Razvijalec nas je razveselil tudi s prvim uradnim napovednikom ter tudi datumom izida. Resident Evil 3 Remake bo svojo premiero doživel 3. aprila za PC, PlayStation 4 ter Xbox One.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime