Pokemon Go bo dobil posodobitev, kjer boste lahko na sprehod odpeljali svojega najljubšega Pokemona

Se morda kdo od vas spomni Tamagočijev? To so bili virtualni ljubljenčki, za katere si moral dnevno hraniti, jih božati, hraniti in jim odstranjevati kakec. Zadeva je bila njega dni huronsko popularna in sedaj želi nekaj takega v svojo igro Pokemon GO vnesti razvijalec Niantic.

Včeraj so napovedali novo posodobitev, ki bo vnesla novost z imenom Buddy Adventure. Ta vam bo omogočila, da imate s svojim najljubšim Pokemonom cel kup novih interakcij in z njim lahko postaneta najboljša prijatelja ter se skupaj odpravita na sprehod po resničnem svetu. Kakor pravi Niantic naj bi vam to pričaralo občutek, da ste pravi Pokemon trener, ki ima vedno ob sebi svojo najljubšo zverinico.

Vaše prijateljstvo bo lahko napredovalo skozi več stopenj, vse te pa vam bodo prinesle različne bonuse:

  • Good Buddy: vaš prijatelj se vam lahko pridruži v svetu, njegovo počutje pa boste lahko videli na strani njegovega profila.
  • Great Buddy: vaš prijatelj vam bo pomagal pri lovljenju drugih Pokemonov. Prav tako vam bo lahko prinesel razne predmete.
  • Ultra Buddy: vaš prijatelj vas bo pri raziskovanju opozoril na zanimive lokacije, prinašal pa vam bo tudi Souvenirje.
  • Best Buddy: zadnja faza bo na vašega prijatelja prilepila posebno značko Best Buddy. Ta Pokemon bo nato prejel tudi CP nadgradnjo v bitkah.

Privrženost vašega prijatelja bo merjena s srčki, te pa boste lahko nabirali s sprehajanjem, bojevanjem, hranjenjem in božanjem. Bolj ko si bosta blizu, več nadgradenj boste deležni.

Ninatic je še oznanil, da bo kasneje izšla posodobitev “Shared AR Mode”, ki bo omogočila trem trenerjem, ki se nahajajo na istemu mestu, da zajamejo skupno sliko.

Buddy Adventure bo prispel enkrat v 2020, razvijalec pa je spočel tudi spodnji napovednik, ki je presneto srčkan.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime