Respawn naj bi že pričel delo na nadaljevanju Star Wars Jedi: Fallen Order

Igra Jedi: Fallen Order je bila mana iz neba za vse Star Wars navdušence, ki so dolga leta stradali za novo enoigralsko igro, ki bi povedala nekaj zgodbe, katera se ne bi striktno tikala Skywalker trilogije.

Naslov pa je založniku EA tudi dokazal, da tvoja igra ne potrebuje vsiljenih mikrotransakcij in večigralskih komponent, pa se bo še vedno dobro prodajala. Fallen Order je tako postal najbolje prodajana Star Wars igra v prvih dveh tednih od izida, kar je seveda odlična novica in oboževalci so se že začeli spraševati o potencialnemu nadaljevanju.

In to je morda že v delu, saj je razvijalec Respawn na svoji spletni strani objavil novo razpoložljivo delo, preko katerega iščejo Senior programskega razvijalca. Med zahtevami je napisano, da mora biti ta navdušen nad vesoljem Vojne zvezd in ga veseli delo na tretjeosebni akcijski igri.

To se sliši, kot da se je res začelo delo na nadaljevanju, a kdo ve. Morda je v izdelavi povsem nova igra in čisto možno je, da bi zaradi popularnosti Mandaloriana dobili tudi kakšen naslov, kjer bi glavno vlogo nosil ta plačanec.

V vsakemu primeru smo od uradne najave daleč stran, špil pa bo zagotovo izšel za konzole naslednje generacije.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime