Epic Games bo od danes pa do 1. januarja vsak dan podelil eno brezplačno igro

Epic Games želi praznike izkoristi do konca in na svojo trgovino pridobite čim večji delež igričarskega trga. Trenutno pri njih poteka zimska razprodaja, kjer takoj dobite kupon za 10 €, ki ga lahko uporabite pri nabavi igre, vredne več kot 15 €. Ob vsakemu nadaljnjem nakupu pa nato prejmete nov kupon za 10 € in tako si lahko hitro naberete celo paleto iger.

Igralce praznično obdarujejo tudi v svoji zlati goski denarja Fortnitu, navajeni pa smo, da nam tudi vsak teden podelijo eno brezplačno igro. Med prazniki so ta del privili na višjo stopnjo in tako bomo od danes pa vse do 1. januarja vsak dan dobili eno povsem brezplačno igro. Tako si lahko v svojo Epic knjižnico pridobite vsega skupaj 12 iger, ponudbe pa so omejene na 24 ur in če določen naslov v temu roku zamudite, je žal to to.

Prva igra je odlična strategija Into the Breach, kjer z roboti branimo mesto pred ogromnimi pošastmi. Zadeva morda izgleda pikslasto, a gre za taktično strategijo, ki vas lahko hitro zasvoji, v prid jim pa priča tudi dejstvo, da za njo stoji razvijalec igre FTL. Zadeva na Metacriticu drži oceno 90, zato je za takšno ceno prava kraja.

Into the Breach si lahko aktivirate na sledeči povezavi, časa pa imate samo do danes do 17.00, nakar se bo pojavila druga igra, ki je zaenkrat še skrivnost.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime