Henry Cavill, ki bo odigral glavno vlogo serije The Witcher, je morda največji igričar v Hollywoodu

Henry Cavill je igralec, ki je v Hollywoodu najprej zaslovel preko igranja v filmu Superman, v zadnjemu času pa je postal ljubljenec igričarjev zaradi svoje vloge Geralta v seriji Witcher. A morda se ljudje sploh ne zavedajo, da je tip pravi igričar, ki ure in ure preživi za svojim PC-je.

V intervjuju za spletno stran GQ je Henry priznal, da je odraščal ob LAN zabavah, najraje pa je preigraval igre kot so Half-Life in Delta Force. Trenutno najraje preigrava Total War: Warhammer 2, katerega je preigral že petkrat in je trenutno na svoji šesti kampanji. Pravi, da raje ostane doma in igra igre, kot pa da se pojavi v javnosti, kjer dobi čisto preveč pozornosti od drugih ljudi.

Da je Henry velik gik je priznal v intervjuju na Conan oddaji. Namreč, ko ga je klical režiser Zack Snyder, da je dobil glavno vlogo v Supermanu, je bil tip preveč zaposlen z raidom v World of Warcraftu, da bi se javil na telefon.

Cavill je tudi velik navdušenec nad igro The Witcher 3 in ko je slišal za snemanje serije, se je na vse pretege potegoval za glavno vlogo. To je nato tudi dobil, ustvarjalko serije Lauren Schmidy Hissrich pa je nato želel prepričati, da v seriji pokažejo več Geraltovih magičnih moči.

The Witcher serija je že na voljo za ogled na Netflixu, tam pa lahko trenutno najdete 8 epizod, medtem ko je že bila potrjena tudi druga sezona, ki bo kmalu začela s snemanjem.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime