Henry Cavill, ki bo odigral glavno vlogo serije The Witcher, je morda največji igričar v Hollywoodu

Henry Cavill je igralec, ki je v Hollywoodu najprej zaslovel preko igranja v filmu Superman, v zadnjemu času pa je postal ljubljenec igričarjev zaradi svoje vloge Geralta v seriji Witcher. A morda se ljudje sploh ne zavedajo, da je tip pravi igričar, ki ure in ure preživi za svojim PC-je.

V intervjuju za spletno stran GQ je Henry priznal, da je odraščal ob LAN zabavah, najraje pa je preigraval igre kot so Half-Life in Delta Force. Trenutno najraje preigrava Total War: Warhammer 2, katerega je preigral že petkrat in je trenutno na svoji šesti kampanji. Pravi, da raje ostane doma in igra igre, kot pa da se pojavi v javnosti, kjer dobi čisto preveč pozornosti od drugih ljudi.

Da je Henry velik gik je priznal v intervjuju na Conan oddaji. Namreč, ko ga je klical režiser Zack Snyder, da je dobil glavno vlogo v Supermanu, je bil tip preveč zaposlen z raidom v World of Warcraftu, da bi se javil na telefon.

Cavill je tudi velik navdušenec nad igro The Witcher 3 in ko je slišal za snemanje serije, se je na vse pretege potegoval za glavno vlogo. To je nato tudi dobil, ustvarjalko serije Lauren Schmidy Hissrich pa je nato želel prepričati, da v seriji pokažejo več Geraltovih magičnih moči.

The Witcher serija je že na voljo za ogled na Netflixu, tam pa lahko trenutno najdete 8 epizod, medtem ko je že bila potrjena tudi druga sezona, ki bo kmalu začela s snemanjem.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Microsoft še ni končal s kupovanjem perspektivnih založnikov in razvijalcev

Igričarski svet še še zdaj ni pomiril od potresa, ki ga je pred nekaj dnevi sprožil Microsoft, ko je javno naznanil, da...

Primerjava Crysis Remastered z brezplačno grafično modifikacijo za originalno igro

Nekaj dni nazaj je izšla težko pričakovana predelava Crysis Remastered, ki pa je skupnost precej razočarala. Sicer igra ni popolna katastrofa in...

Prve tri Metal Gear igre naj bi se kmalu pojavile na PC-ju

Serija Metal Gear Solid se je začela že davnega leta 1987. Prvi del se je imenoval preprosto Metal Gear in se je...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!