Trumpa odstranili iz filma Sam doma 2

Božični časi na televizijskemu področju pomenijo samo eno: čaka nas ponovni ogled tradicionalnih filmov Sam doma. Prva dva dela te franšize sta skozi leta praktično postala sinonim za tiste božične filme, ki si jih je praktično morate ogledati, saj se vrtijo povsod. Osebno se mi zdi, da sta filma v zadnjih letih počasi bila zamenjana iz strani Harry Potter izdelkov, a to je tema za drug članek.

Zagotovo se spomnite, da v filmu Sam doma 2 kratko vlogo odigra tudi veleznani ameriški predsednik Donald Trump. Ta se pojavi v Plaza hotelu v New Yorku, ko ga na hodniku naš junak Kevin vpraša za smer recepcije in Donald mu prijazno pove, kam se točno mora odpraviti. Celotna scena traja 7 sekund in ni nič kaj preveč posebnega, je takšno manjše velikonočno jajce, ki nas je zabavalo dolgo nazaj.

Ti nedolžni časi iz leta 1992 so sedaj daleč za nami in danes je Trump predsednik ZDA in vsaka stvar okoli njega mora napolniti naslovnice časopisov. Tako sedaj po internetu odmeva poteza kanadske produkcijske hiše CBC, ki je preko televizorjev predvajala verzijo filma Sam doma 2, kjer je bila Trumpova vloga izrezana.

CBC pravi, da so sceno izrezali že leta 2014, še preden je Trump stopil na oblast in da poteza ni bila politično motivirana. Takrat so izrezali še nekaj dodatnih scen, ki niso bile bistvenega pomena za zgodbo in so tako skrajšali film za 8 minut.

A seveda Trump temu ne verjame. Za svojo odstranitev je obtožil kar premierja Kanade, Justin Trudeauja, s katerim sta v zadnjih časih naletela na manjšo bojno nogo. Trudeau se je namreč ponorčeval iz Trumpovih novinarskih konferenc, Američan pa ga je nato označil za dvoličneža.

Znamenita scena je še vedno živa na YouTubu in si jo lahko ogledate spodaj.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Microsoft še ni končal s kupovanjem perspektivnih založnikov in razvijalcev

Igričarski svet še še zdaj ni pomiril od potresa, ki ga je pred nekaj dnevi sprožil Microsoft, ko je javno naznanil, da...

Primerjava Crysis Remastered z brezplačno grafično modifikacijo za originalno igro

Nekaj dni nazaj je izšla težko pričakovana predelava Crysis Remastered, ki pa je skupnost precej razočarala. Sicer igra ni popolna katastrofa in...

Prve tri Metal Gear igre naj bi se kmalu pojavile na PC-ju

Serija Metal Gear Solid se je začela že davnega leta 1987. Prvi del se je imenoval preprosto Metal Gear in se je...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!