Zadnji dan Epic obdarovanja nam poklanja tri kvalitetne igre

Pa smo prišli do konca 12-dnevnega obdarovanja iz strani Epic Games trgovine. Če ste redno spremljali našo spletno stran, potem vaša knjižnica iger sedaj poka po šivih.

Obdarovanja je sedaj konec in Epic nam je za konec prihranil kar tri kvalitetne naslove. Tako si lahko sedaj aktivirate Darksiders Warmastered Edition, Darksiders II Deathinitive Edition in Steep na svojemu Epic Games računu.

Brezplačna Darksiders naslova sta v bistvu predelavi, ki vsebujeta boljšo grafično podobo in optimizacijo. Če morda še niste preizkusili teh dveh iger, vedite, da gre za akcijska tretjeosebna naslova, kjer se borite proti angelom in tudi demonom, raziskovanje sveta pa zna koga spomniti na Zeldo.

Steep je po drugi strani naslov iz strani Ubisofta, ponuja pa nam precej manj nasilno igranje, saj je poudarek na ekstremnih zimskih športih. To pomeni deskanje na snegu, smučanje in celo skakanje z letalno obleko.

Darksiders lahko prevzamete tule, Darksiders 2 tu in Steep preko sledeče povezave. Za razliko od prejšnjih iger imate tu časa za prevzem precej več, saj akcija poteče šele 9. januarja.

To je morda tudi konec brezplačnih iger iz strani Epica nasploh. Ta je ob zagonu trgovine obljubljal zastonj ponudbe do konca 2019, za naprej pa niso razodeli nobenih planov.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime