Stalker 2 bo uporabljal Unreal Engine pogon

Stalker 2 je bil najavljen leta 2018, a čeprav se gre za veliko ime, studio GSC Game World še vedno nima založnika. Razvijalec je v bistvu od izida originalnih Stalker iger bankrotiral in veliko članov razvojne ekipe je nato šlo kruh služit v 4A Games, kateri je zaslužen za Metro serijo.

A GSC Games je leta 2015 zopet zaživel in izdal igro Cossacks. Od takrat želijo na vsak način zopet obuditi Stalker franšizo in čeprav je dvojka potrjeno v aktivnem razvoju, ne vemo o njej še praktično nič.

Se pa je studio le odločil, da svojim sledilcem razkrije pogon, na kateremu poteka ustvarjanje nove sovjetske streljačine. To bo Unreal Engine 4, saj je po besedah ustvarjalcev to idealen motor za ustvarjanje napete atmosfere, ki jo pričakujemo od Stalker iger.

Poleg tega GSC veliko stavi na modifikacije in ravno to naj bi omogočal Unreal Engine 4. Seveda so se takoj začela ugibanja, da zna biti Stalker 2 ekskluziva za Epic trgovino, saj za pogonom stoji isti Epic.

Razvijalec pravi, da še ni nič zagotovo dorečenega in da bodo novice glede digitalnih platform prišle kasneje.

Mimogrede, če se veselite Stalker akcije in se vam ne da leta čakati na nadaljevanje, je včeraj izšla težko pričakovana modifikacija Gunslinger in to lahko sedaj preizkusite v odprti beti.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime