Danes zvečer štarta dogodek Awesome Games Done Quick 2020

Awesome Games Done Quick je tradicionalni dogodek, ki je svoje življenje začel že leta 2010 in bo danes obeležil že svojo desetletnico!

Gre za hvalevreden festival, kjer se na eni lokaciji zberejo najboljši igralci določenih naslovov, ti pa poskušajo preigrati različne naslove kar se da hitro. Dogodek traja par dni, vmes pa se nabirajo donacije, ki gredo potem v celoti za dobrodelne namene. Lani so za boj proti raku zbrali 2.4 milijona dolarjev, poleti pa poteka še en dogodek Summer Games Done Quick, kjer so nazadnje za zdravnike brez meja zbrali preko 3 milijonov dolarjev.

Tudi letos se nadejajo rekordnega izkupička in čaka nas kar nekaj zanimivih iger. Na sporedu so naslovi kot so Dark Souls, Control, Celeste, Vampire: The Masquerade – Bloodlines in klasične Mario igre. Odigran bo tudi Destiny 2 Last Wish raid, igralec Tomatoanus pa bo poskušal preigrati prav vse Fallout igre zapored.

Awesome Games Done Quick 2020 štarta že nocoj ob 20.30, ko nas čaka kratka uvodna slovesnost, tej pa bo sledila cela četa iger. Prenos v živo vas čaka na Twitchu, spodaj pa si lahko ogledate najboljše trenutke lanskega leta.

Poln razporede poteka dogajanja si lahko pogledate na uradni strani.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime