Svetlobni meči naj bi jutri zapustili Fortnite

Kot del promocije novega Vojnozvezdnega filma Vzpon Skywalkerja je igra Fortnite dobila nekaj vsebine, ki se napaja iz bogatega Star Wars izročila.

Prav v tej igri so lahko igralci videli eksluzivni napovednik, ki se je pripetil le par dni pred dejanskim izidom filma. A če pustimo napovednik in razne preobleke ob strani, so se igralcem zagotovo v spomin najbolj vtisnili svetlobni meči.

Lightsaberji so na začetku precej popestrili dogajanje v igri, saj se gre za močna orožja, ki pri boju na blizu lahko prizadanejo ogromno škode tako nasprotniku kot tudi raznim postavljenim zgradbam. A bolj ko je tekel čas, bolj so se žaromeči nekaterim priskutili in ti samo čakajo, da bo zadeva dokončno odstranjena iz njihovega priljubljenega naslova.

Uradno ni potrjenega nič, a znani Fortnite “leaker” HYPEX je na Twitterju sporočil, da bo Vojnozvezdne zabave v igri konec 7. januarja. Čeprav gre samo za govorico, je HYPEX precej zanesljiv vir informacij, ki je imel že večkrat prav.

Ob kateri uri točno naj bi svetlobni meči zapustili igro še ni znano, je pa jasno, da imate verjetno samo še danes čas, da uprizorite največje Star Wars bitke v Fortnitu, saj morda potem za to ne boste nikoli več možnosti.

A kdo ve, tudi John Wick Bounty se je vrnil decembra, pa čeprav je film izšel mesece nazaj. Morda se enako zgodi tudi za Vojno zvezd, ko bo izšla Blu-Ray različica filma čez nekaj mesecev.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Ninja se očitno seli na YouTube

Microsoft nas je prejšnji mesec pošteno presenetil, ko je nenadoma najavil ugašanje svoje Mixer platforme. Ta bi morala postati tista prava konkurenca...

Mafia: Definitive Edition prestavila izid

Če ste si med pandemijo neprestano mrmrali v brk besede: "Saj je hudo, ampak vsaj avgusta bom lahko igral predelavo Mafie", potem...

AMD Ryzen XT – ali prinašajo novi procesorji kaj novega?

AMD je s tretjo generacijo Ryzen procesorjev dokončno premaknil tehtnico v svoj prid v večini scenarijev uporabe in prodajne številke med kupci,...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!