Svetlobni meči naj bi jutri zapustili Fortnite

Kot del promocije novega Vojnozvezdnega filma Vzpon Skywalkerja je igra Fortnite dobila nekaj vsebine, ki se napaja iz bogatega Star Wars izročila.

Prav v tej igri so lahko igralci videli eksluzivni napovednik, ki se je pripetil le par dni pred dejanskim izidom filma. A če pustimo napovednik in razne preobleke ob strani, so se igralcem zagotovo v spomin najbolj vtisnili svetlobni meči.

Lightsaberji so na začetku precej popestrili dogajanje v igri, saj se gre za močna orožja, ki pri boju na blizu lahko prizadanejo ogromno škode tako nasprotniku kot tudi raznim postavljenim zgradbam. A bolj ko je tekel čas, bolj so se žaromeči nekaterim priskutili in ti samo čakajo, da bo zadeva dokončno odstranjena iz njihovega priljubljenega naslova.

Uradno ni potrjenega nič, a znani Fortnite “leaker” HYPEX je na Twitterju sporočil, da bo Vojnozvezdne zabave v igri konec 7. januarja. Čeprav gre samo za govorico, je HYPEX precej zanesljiv vir informacij, ki je imel že večkrat prav.

Ob kateri uri točno naj bi svetlobni meči zapustili igro še ni znano, je pa jasno, da imate verjetno samo še danes čas, da uprizorite največje Star Wars bitke v Fortnitu, saj morda potem za to ne boste nikoli več možnosti.

A kdo ve, tudi John Wick Bounty se je vrnil decembra, pa čeprav je film izšel mesece nazaj. Morda se enako zgodi tudi za Vojno zvezd, ko bo izšla Blu-Ray različica filma čez nekaj mesecev.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime