Lord of the Rings: Gollum je igra, ki bo izšla samo za Xbox Series X in PlayStation 5

Že nekaj časa nismo prejeli neke nove igre, ki bi se napajala v bogatem fantazijskemu svetu Gospodarja prstanov. Izjema je bil Middle-earth: Shadow of War iz leta 2017, a dolgo pred tem in po tem ni bilo nobenega novega projekta.

To se bo sedaj spremenilo. Vemo, da Amazon dela na novi, visoko-proračunski seriji, nedolgo tega pa je bila najavljena tudi nova igra Lord of the Rings: Gollum. Na njej dela razvijalec Daedalic Entertainment in pred kratkim so glede tega skrivnostnega naslova razodeli nekaj novih informacij.

Glede na to, da bo glavni karakter v igri tokrat Gollum, bi človek pričakoval, da bomo na zaslonih gledali tisto CGI pojavo, ki nas je navduševala v filmih in za katero je stal igralec Andy Serkis.

A temu ne bo tako. Gollum v igri bo precej drugačen od tistega, ki smo ga vajeni. Razvijalec je povedal, da ne želijo razočarati tistih, ki so gledali filme, ampak da so za igro naredili svojo verzijo Golluma. V igri boste lahko videli nekaj, kar je spominjalo na človeka, preden ga je pokvaril Prstan.

Videli bomo tudi nekaj Nazgûlov, a po besedah direktorja umetnosti, Mathias Fischerja, ti ne bodo tako “kul”, kot tisti, ki smo jih do sedaj že videli. Tako ne bomo videli Nazgûlov iz filmov ali pa Witch Kinga.

To je tudi eden od redkih naslovov, ki bodo izšli samo za konzole naslednje generacije kot so PlayStation 5 in Xbox Series X in to je pri Gollumu nekako logično, saj bo prisopihal šele enkrat v letu 2021.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime