Naslednji Assassin’s Creed se je za hip pojavil na Amazonu

Da je naslednje poglavje Assassin’s Creed franšize v aktivnemu razvoju, ni nobeno presenečenje. V življenju si namreč lahko zagotovo prepričan samo v dve stvari: prazniki dela bodo padli na vikende in Ubisoft bo naredil nov Assassin’s Creed.

Za novi del se že nekaj časa šušlja, da nas bo ta tokrat odpeljal v dobo Vikingov. Morda največji namig na to dejstvo se je zgodil v igri The Division 2, kjer lahko vidimo plakat Vikinga, ki v roki drži Eden jabolko, katero je stalni spremljevalec serije.

Naslednji del franšize se je oprijel neuradni naslov Ragnarok in ravno ta se je včeraj pojavil na italijanski Gamestop strani in na nemškem Amazonu.

Izdelka sta bila nato hitro odstranjena, a ker je to internet, je nekdo seveda zadevi ujel na svoj zaslon. Obstaja možnost, da je vse skupaj lažno, a takšne napake so se pri Amazonu že zgodile v preteklosti in morda je zadeva celo legitimna.

Zanimivo je, da sta se pojavili dve različici igre. Tista na Amazonu je Valhalla edicija igre, medtem ko se je na Gamestopu pojavila Mjolnir različica. To bi bila velika sprememba pri Ubisoftu, ki navadno svoje različne edicije poimenuje z imeni kot so Limited, Ultimate ter Gold. Slednja je zlata, ker vsebuje vse izdane DLC-je, toliko da veste za v bodoče oz. morda sedaj preteklo.

Kdaj pride novi Assassin’s Creed oz. kdaj bo ta sploh potrjen, ve samo Ubisoft. Ta je nedolgo tega zaradi slabe prodaje The Division 2 in Ghost Recon: Wildlands iger prestavil vse svoje večje projekte kot so denimo igri Watch Dogs: Legion ter Rainbow Six Quarantine in morda se je med temi novimi zamudniki znašla tudi nova Assassin’s Creed igra.

A po drugi strani se nam konec leta približuje izid novih konzol in tako zna Ubisoft novo poglavje hraniti za naslednje leto, ko bodo Vikingi zaživeli v impresivni grafični podobi.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime