Moja novica

Facebook

Instagram

Youtube

Discord

Hitrost

Naslednji Assassin’s Creed se je za hip pojavil na Amazonu

Da je naslednje poglavje Assassin’s Creed franšize v aktivnemu razvoju, ni nobeno presenečenje. V življenju si namreč lahko zagotovo prepričan samo v dve stvari: prazniki dela bodo padli na vikende in Ubisoft bo naredil nov Assassin’s Creed.

Za novi del se že nekaj časa šušlja, da nas bo ta tokrat odpeljal v dobo Vikingov. Morda največji namig na to dejstvo se je zgodil v igri The Division 2, kjer lahko vidimo plakat Vikinga, ki v roki drži Eden jabolko, katero je stalni spremljevalec serije.

Naslednji del franšize se je oprijel neuradni naslov Ragnarok in ravno ta se je včeraj pojavil na italijanski Gamestop strani in na nemškem Amazonu.

Izdelka sta bila nato hitro odstranjena, a ker je to internet, je nekdo seveda zadevi ujel na svoj zaslon. Obstaja možnost, da je vse skupaj lažno, a takšne napake so se pri Amazonu že zgodile v preteklosti in morda je zadeva celo legitimna.

Zanimivo je, da sta se pojavili dve različici igre. Tista na Amazonu je Valhalla edicija igre, medtem ko se je na Gamestopu pojavila Mjolnir različica. To bi bila velika sprememba pri Ubisoftu, ki navadno svoje različne edicije poimenuje z imeni kot so Limited, Ultimate ter Gold. Slednja je zlata, ker vsebuje vse izdane DLC-je, toliko da veste za v bodoče oz. morda sedaj preteklo.

Kdaj pride novi Assassin’s Creed oz. kdaj bo ta sploh potrjen, ve samo Ubisoft. Ta je nedolgo tega zaradi slabe prodaje The Division 2 in Ghost Recon: Wildlands iger prestavil vse svoje večje projekte kot so denimo igri Watch Dogs: Legion ter Rainbow Six Quarantine in morda se je med temi novimi zamudniki znašla tudi nova Assassin’s Creed igra.

A po drugi strani se nam konec leta približuje izid novih konzol in tako zna Ubisoft novo poglavje hraniti za naslednje leto, ko bodo Vikingi zaživeli v impresivni grafični podobi.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Steam v čast praznovanja kitajskega novega leta gosti novo razprodajo

Nekaj časa nazaj smo vam obljubili, da Steam pripravlja novo razprodajo, ki bo iz vas poskušala izcuzati še tiste zadnje zlatnike, ki...

Disco Elysium prejel Hardcore igralni način, ki naredi igro močno težjo

Disco Elysium sem nedolgo nazaj opisal in ob svoji igralni sem strašansko užival. Špilu malce zamerim, saj ima tako napredno oblikovane dialoge,...

Priljubljeni YouTuber Linus razmišlja o upokojitvi

Morda najbolj popularni tehnološki navdušenec na internetu Linus Sebastian je včeraj spočel prenos v živo, kjer je povedal par težkih zadev.

Epic Games ta teden podarja igro The Bridge, naslednji teden pa je na vrsti Farming Simulator 19

Nov teden, nova brezplačna igra na Epic Games trgovini. Prejšnji teden smo se v zastonjski obliki poigrali z igro Horace, danes pa...

Govorice o predelavi Knights of the Old Republic zopet oživele

Dvojec iger Knights of the Old Republic je den tistih izdelkov, ki bi si zagotovo zaslužil predelavo v bolj moderno preobleko. Originalni...

Povezane novice

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!