Twitch streamer obtožil World of Warcraft za svinjsko stanje svoje sobe

Twitch streamer Jaegerrmeister je bil nekaj časa nazaj označen za najbolj umazanega zabavljača na tej platformi. Posnetek njegove umazane sobe je postal viralen in gledalci so lahko videli sladke prizore kot so lonci, polni plesni, mrtvo podgano ter cel kup urina.

Streamer se je nato ob podpori publike spametoval in začel urejati sobo, ki je ni pospravil 14 let. Na koncu smo dobili vpogled v čisto okolico in Jaegerrmeister je končno lahko spet zadihal s polnimi pljuči.

Žal pa je tip hitro spet padel v stare navade in okoli njega se je zopet nakopičila cela gora smeti. Krivec je tokrat World of Warcraft: Classic, ki je igralca za cele dneve privijačil pred zaslon, brez da bi ob temu poskrbel za tiste resno osnovne higienske navade.

Jaegerrmeister se je pohvalil, da ima v sobi hladilnik in mikrovalovko, tako da mu ni potrebno velikokrat zapustiti sobo, saj ima vse na dosegu roke. Povedal je še, da ima vseskozi odprto okno in ventilator, odvajata neprijeten vonj.

20-letnik se je nato zopet zbral in pričel s čiščenjem, za kar je potreboval skoraj tri ure in vmes je že hotel obupati, saj je revež začel švicati. A zbral je še zadnje atome moči in na pol pospravil sobo.

Na tej točki se je ustavil. Po njegovem je bila soba dovolj počiščena, saj se je lahko premikal s stolom, pa čeprav je bila okoli njega še vedno prisotna cela kopica smeti.

A Jaegerrmeister je z delom zadovoljen, saj je zanj glavno da ima prostor za noge, bojimo pa se, kaj se bo zgodilo, če morda izide dodatek The Burning Crusade za Classic. Verjetno nekaj takega kot v spodnjem posnetku.

Jaegerrmeistera in njegove World of Warcraft avanture lahko spremljate na Twitchu in zanimivo je, da kljub njegovi umazanosti od svojih sledilcev ne zahteva denarja, ampak samo zlato za WoW.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime