Moja novica

Facebook

Instagram

Youtube

Discord

Hitrost

Twitch streamer obtožil World of Warcraft za svinjsko stanje svoje sobe

Twitch streamer Jaegerrmeister je bil nekaj časa nazaj označen za najbolj umazanega zabavljača na tej platformi. Posnetek njegove umazane sobe je postal viralen in gledalci so lahko videli sladke prizore kot so lonci, polni plesni, mrtvo podgano ter cel kup urina.

Streamer se je nato ob podpori publike spametoval in začel urejati sobo, ki je ni pospravil 14 let. Na koncu smo dobili vpogled v čisto okolico in Jaegerrmeister je končno lahko spet zadihal s polnimi pljuči.

Žal pa je tip hitro spet padel v stare navade in okoli njega se je zopet nakopičila cela gora smeti. Krivec je tokrat World of Warcraft: Classic, ki je igralca za cele dneve privijačil pred zaslon, brez da bi ob temu poskrbel za tiste resno osnovne higienske navade.

Jaegerrmeister se je pohvalil, da ima v sobi hladilnik in mikrovalovko, tako da mu ni potrebno velikokrat zapustiti sobo, saj ima vse na dosegu roke. Povedal je še, da ima vseskozi odprto okno in ventilator, odvajata neprijeten vonj.

20-letnik se je nato zopet zbral in pričel s čiščenjem, za kar je potreboval skoraj tri ure in vmes je že hotel obupati, saj je revež začel švicati. A zbral je še zadnje atome moči in na pol pospravil sobo.

Na tej točki se je ustavil. Po njegovem je bila soba dovolj počiščena, saj se je lahko premikal s stolom, pa čeprav je bila okoli njega še vedno prisotna cela kopica smeti.

A Jaegerrmeister je z delom zadovoljen, saj je zanj glavno da ima prostor za noge, bojimo pa se, kaj se bo zgodilo, če morda izide dodatek The Burning Crusade za Classic. Verjetno nekaj takega kot v spodnjem posnetku.

Jaegerrmeistera in njegove World of Warcraft avanture lahko spremljate na Twitchu in zanimivo je, da kljub njegovi umazanosti od svojih sledilcev ne zahteva denarja, ampak samo zlato za WoW.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Steam v čast praznovanja kitajskega novega leta gosti novo razprodajo

Nekaj časa nazaj smo vam obljubili, da Steam pripravlja novo razprodajo, ki bo iz vas poskušala izcuzati še tiste zadnje zlatnike, ki...

Disco Elysium prejel Hardcore igralni način, ki naredi igro močno težjo

Disco Elysium sem nedolgo nazaj opisal in ob svoji igralni sem strašansko užival. Špilu malce zamerim, saj ima tako napredno oblikovane dialoge,...

Priljubljeni YouTuber Linus razmišlja o upokojitvi

Morda najbolj popularni tehnološki navdušenec na internetu Linus Sebastian je včeraj spočel prenos v živo, kjer je povedal par težkih zadev.

Epic Games ta teden podarja igro The Bridge, naslednji teden pa je na vrsti Farming Simulator 19

Nov teden, nova brezplačna igra na Epic Games trgovini. Prejšnji teden smo se v zastonjski obliki poigrali z igro Horace, danes pa...

Govorice o predelavi Knights of the Old Republic zopet oživele

Dvojec iger Knights of the Old Republic je den tistih izdelkov, ki bi si zagotovo zaslužil predelavo v bolj moderno preobleko. Originalni...

Povezane novice

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!