Elden Ring se bo naslednji mesec pojavil na prireditvi Taipei Game Show

Ta presneti FromSoftware. Vsakič, ko moram o njih spisati neko novico, si nato ogledam kakšen njihov napovednik in takoj dobim željo po preigravanju Dark Souls serije. In ne, Sekiro pri meni še vedno ostaja neosvojena trdnjava, a me mika, da bi zadevo zopet preizkusil. Špil je nenazadnje osvojil titulo igre leta in greh bi bil, da igra ostane pri meni nedokončana.

Zadnji projekt FromSoftwara, Elden Ring, je bil najavljen na lanskemu E3 2019 festivalu in od takrat je razvijalec ovit v popolni molk. Tudi tisti napovednik, ki si ga lahko še enkrat ogledate spodaj, nam ni povedal praktično ničesar. Vemo samo, da se bo šlo za odprti svet, pri kreiranju katerega je pomagal George R.R. Martin, pisec Igre prestolov.

Elden Ring je začel svoj razvoj leta 2017 in pred kratkim so se pojavila namigovanja, da naj bi igro prejeli že konec junija, a to je samo nepreverjena govorica.

Zagotovo pa bomo več o igri videli naslednji mesec, ko se bo Elden Ring v sklopu Sonyjeve konference pojavil na prireditvi Taipei Game Show. Ta se bo odvila med 6. in 9. februarjem, mi pa molimo, da dobimo uraden datum izida in morebiti celo kakšen igralni napovednik.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime