Založnik Warner nas zopet draži z novo Batman igro

Prejšnje leto, natančneje septembra se mogoče spomnite, da smo pisali o praznovanju 80. rojstnega dneva najbolj znanega moža-netopirja. Takrat je založnik Warner Bros začel dražiti z raznimi slikami, katere so nosile podpis Capture the Knight.

Tako smo vsi pričakovali napoved novega Arkham naslova, a potem od vsega skupaj ni bilo nič. Morda si je razvijalec premislil ali pa se je kaj zalomilo, zato ni bilo uradne objave.

Preteklo je nekaj mesecev in včeraj se je Warner odločil ponovno začeti z draženjem. Na Twitterju je objavil novo podobo, katera je bila spet podpisana z istim podpisom kot prej. Nato so na Instagramu in Facebooku izdali novi sliki in več kot očitno je bilo, da so bile vse te podobe samo delček neke večje slike.

Če vse skupaj združimo v celoto dobimo spodnjo podobo. Katera nam spet ne pove veliko, saj tega grba nismo še videli nikjer. Pojavila so se špekuliranja, da naj bi šlo za značko Gotham policije. To bi bilo precej zanimivo, še posebej če temu prištejemo frazo “Capture the Knight”. Bomo morda igrali navadnega policista, ki bo moral ujeti Batmana?

Ne ostane nam drugega kot čakanje, da se Warner vendarle opogumi in pove, kaj se točno skriva v njegovemu rokavu.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime