Se nam obeta povsem nova Batman igra?

Batmana imam rad in to še posebej v igričarski obliki, kjer sem lačno pogoltnih vse štiri dele Arkham trilogije in se nedolgo tega prešerno zabaval ob ponovnem preigravanju prvega dela Arkham Asylum.

Zadnji dnevi so obarvani precej v podobo Črnega viteza, saj praznujemo že njegov 80. rojstni dan. V počastitev tega je Batman uletel v igro Fortnite, Epic Games pa trenutno v svoji trgovini podarja kar 6 iger – 3 iz Arkham trilogije, ter tri LEGO naslove.

A novic o novi, pravi igri nekako ni bilo. Razvijalec Rocksteady, ki je razvil Arkham igre, že dolgo dela na nekemu skrivnostnemu projektu, o kateremu pa še vedno ne vemo nič. Morda pa se nam vendarle približuje nov Batman naslov, za katerega zna poskrbeti razvijalec WB Games Montréal.

Ta je na svojemu Twitter računu, ki je bil v mirovanju vse od leta 2015, prikazal nov video. 30 sekundni posnetek na zgradbi prikaže Batmanov signal, večkrat med posnetkom pa se pojavi motnja, ob kateri se izriše nekakšen simbol.

Špekulacije pravijo, da so to simboli skrivnostne organizacije Court of Owls, ki v ozadju nadzoruje celotni Gotham, v igri pa naj bi se pojavil tudi Ra’s Al Ghul.

Zadevo je nato še dodatno podkrepil Scott Snyder, ustvarjalec Court of Owls, ki je Twitterju pod objavo pripisal “Wait for it…”. Snyder je nato Twitter objavo izbrisal, a še vedno si jo lahko ogledate na spodnji sliki.

Tako je praktično potrjeno, da WB Montréal, ki je poprej ustvaril Batman: Arkham Origins, dela na novi Batman igri, tako da lahko vsak čas pričakujete uradno najavo.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime