Marca prihaja Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX

Trenutno je prav lepo biti Pokemon oboževalec. Sword & Shield še ni sploh tako star, zanj pa se pripravljata že dva večja dodatka ter kupček nove vsebine za leto 2020.

Nintendo pa je preko prenosa v živo najavil še en projekt, ki ga imenuje Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX. Gre v bistvu ta predelavo roguelike igre, ki je leta 2006 izšla za sistema Nintendo DS in Game Boy Advance, takrat pa smo jo poznali pod imenom Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team Blue and Red.

Predelava nas bo, tako kot je bilo to v izvirniku, postavila v vlogo nedolžnega človeka, ki se po spletu okoliščin spremeni v Pokemona. Ne bo nam ostalo drugega kot pa da naberemo pisano četo pomagačev in da na koncu skupaj rešite svet.

Čaka nas ogromno zanimivih temnic ter ogromno bojevanja, ki ga bomo opravljali v poteznemu načinu. Najboljša stvar pri vsemu je, da bomo zadevo lahko igrali že zelo kmalu.

Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX namreč izide že 6. marca, v vaši Nintendo trgovini pa lahko že zdaj preizkusite demo različico.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime