Modderji po letih dela v Minecraftu ustvarili Harry Potter RPG

Že res dolgo nismo dobili kakšne nove Harry Potter igre in čeprav smo že nekaj časa dobili neke skrivnostne posnetke prihajajoče igre, zaenkrat iz te moke še ni bilo kruha.

A saj veste, kako zadeve potekajo v igričarskih krogih na PC-ju. Če zadeve ni in je nihče noče ustvariti, bodo za to poskrbeli igralci sami.

V temu primeru so to modderji igre Minecraft, ki so po štirih letih dela včeraj prikazali nov napovednik za svojo masovno modifikacijo Minecraft School of Witchcraft and Wizardry. Ta v popularno kockasto igro prenese celotno Bradavičarko, a tu ne gre samo za ustvarjanje znane okolice, po kateri bi se samo sprehajali.

Ustvarjalci so namreč naredili pravo igro v igri. Igralci boste lahko poleg raziskovanja podrobno ustvarjenih lokacij tudi čarali, reševali uganke in mešali razne čarobne napoje. Igrali boste lahko sami ali v družbi s prijatelji, notri pa vas bodo čakale prave naloge, ki bodo prinašale izkušnje, moč pa bo tudi nabirati opremo.

Zadeva je res impresivna, še posebej za Potter navdušence. Projekt trenutno zbira denarce na Patreonu, avtorji pa podpornikom nudijo mapo za testiranje, končno igro pa nameravajo izdati še ta mesec.

Več informacij na njihovem Discordu, spodaj pa si oglejte res impresivni napovednik.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime