Fallout 76 Wastelanders posodobitev bo kmalu na voljo za testiranje

Vsi vemo, da Fallout 76 za sabo ni imel lahkega življenja. Špil je zapustil svojo enoigralsko okolje in se preizkusil v večigralstvu, a ob temu naletel na ogromno težav, ki se pojavljajo tudi leto po izidu.

Da igra ni ravno v najlepši luči se zaveda tudi razvijalec Bethesda, ki je že nekaj časa nazaj napovedal posodobitev Wastelanders. Ta naj bi popolnoma prerodila celotno izkušnjo, saj bo končno dodala človeške NPC-je, tako da vas ne bodo obkrožali samo drugi igralci in roboti. Poleg tega bomo dobili celo dialoge in zanimive naloge, ki bodo šle dlje od tipičnega MMO zbiranja prašičjih rilcev in netopirjevih kril.

Wastelanders bi moral iziti že v 2019, vendar razvijalec na vse probleme ni bil pripravljen, tako da je doživel zamik v začetek 2020. Sedaj smo že na sredini januarja in Bethesda se končno pripravlja posodobitev prikazati igralcem.

A ta prvi vpogled bo zelo omejen in bo na voljo samo na PC-ju. Razvijalec bo najprej pripravil testiranje, v katerega bo vpoklical samo par stotin igralcev. Ti bodo nato Wastelanders dodatek preizkusili na omejenih privatnih strežnikih, zraven tega pa bodo morali podpisati NDA pogodbe, ki jim bodo preprečevale snemanje ali pa celo javno razlaganje o posodobitvi. Bethesda opozarja, da bodo prvi preizkuševalci naleteli na hrošče in se verjetno tako želijo zaščititi pred slabo reklamo, a kljub temu se zdi ta pogodba prekomerno striktna.

Testiranje se bo začelo po 17. januarju, če pa ste eden od navdušencev, ki še vedno pridno preigrava igro, se lahko za možnost udeležbe prijavite na njihovi uradni spletni strani.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime