Nasilni YouTuber Onison poklical policijo, saj mu je na vrata trkal Chris Hansen

Se spomnite nekaj časa nazaj, ko je na površje priplaval posnetek, kjer je slavni YouTuber Onison nasilno izkoriščal svojo tedanjo punco Shiloh?

No, Onison, čigar pravo ime je Greg Jackson, je na YouTubu popularen postal takrat, ko je platforma postajala res popularna za vse ustvarjalce, ki so želeli z ustvarjanjem posnetkov postati slavni. Greg je bil takrat kar velik pomembnež za vse tiste, ki bi radi postali slavni. Leta 2016 je bilo razkrito, da je Onison držal forum, na kateremu je prosil mlada dekleta za njihove fotografije v spodnjemu perilu.

Te slike je nato uporabil v svojih posnetkih, kjer je komentiral vse te slike. Nekatere je pohvalil, medtem ko je debelejše označil za “Shrek” telesa.

A preiskava je razkrila, da je bilo ogromno takšnih deklet mladoletnih in to precej globoko pod legalno starostjo. Spletna stran Heat Street je razkrila, da je Onison posedoval celo zbirko fotografij deklet, med starostjo 11 in 17 let.

Torej, pedofilija. In ta beseda je zbudila znanega lovca takšnih prestopnikov, Chris Hansena. Ta je v preteklosti že imel intervju s Shiloh, sedaj pa se je odločil globlje raziskati Jacksonova zločinska dela.

Hansen se je nato odločil Grega obiskati na njegovi rezidenci v Washingtonu. A slednji je zavrtel številko 911 in prijavil Hansena in njegovo ekipo kot spletne nadlegovalce in zasledovalce. Hansen naj bi se na njega drl skozi vrata in da želi njegovo plat zgodbe. Greg se je nato predstavil z lažnim imenom James Jackson in razložil celotni zaplet. Do Hansena naj bi pristopila punca, z mentalnimi problemi (Shiloh), s katero se ni želel več družiti, saj je negativno vplivala na njegovo življenje. Ta je nato odšla do Hansena in o njemu govorila grde stvari, sedaj pa je podvržen nadlegovanju.

Onison naj bi že kontaktiral svojega odvetnika zaradi blatenja svojega imena.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime