Nova modifikacija v Skyrim doda Sekiro bojevalni sistem

Skyrim je ena bolj popularnih iger ravno zaradi tiste svoje dostopnosti. Ta Elder Scrolls naslov je RPG-je seznanil s slehernikom, ki morda tega žanra prej ni nikoli preizkusil.

A ravno ta dostopnost je zadevo priskutila tistim bolj naprednim igralcem. V temu pogledu izstopa predvsem njegov bojevalni sistem, ki je povsem preprost. V glavnem je sestavljen iz hitrega zamahovanja in občasnega blokiranja, igralec pa ne more izvajati nekih res naprednih potez.

A kako bi špil izgledal, če bi njegov bojevalni sistem doživel predelavo in bi mu vpeljali mehanike, katere je izpilil razvijalec FromSoftware? Ta je znan predvsem po svoji seriji Dark Souls, njihov zadnji naslov Sekiro: Shadows Die Twice pa je leta 2019 pobral nagrado za igro leta.

Ravno to se je vprašal modder LertKrush, ki je v Skyrim vpeljal Sekiro pretepaški sistem.

Za osnovo je vzel obstoječo Ultimate Combat modifikacijo ter jo dodobra predelal. Njegova verzija vsebuje pravočasno blokiranje, protiudarce in pravočasno izmikanje, oboje pa lahko izvaja tako igralec kot tudi njegovi nasprotniki. Bojevanje je močno pohitreno, na koncu pa vas celo čaka posebna animacija usmrtitve.

Ko smo že pri animacijah, Skyrimov zastarel sistem gibanja tu močno izstopa. A modifikacija je vseeno zelo impresivna in zagotovo vas zanima, kje si lahko zadevo čim prej prenesete.

Žal boste morali nekoliko počakati. Čeprav je delo na modifikaciji končano, mora LertKrush najprej dobiti dovoljenje izvirnega avtorja moda Ultimate Combat, preden lahko predelana inačica zaživi na strežnikih tipa Nexus.

Skyrim Die Twice, kakor se zadeva uradno imenuje, bo delovala samo na Special Edition ediciji igre, spodaj pa lahko vidite hitro ravsanje v akciji.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

RollerCoaster Tycoon 3: Complete Edition je brezplačen na Epic Games trgovini

Pisali smo že o tem, da je upraviteljska strategija zabaviščnih parkov RollerCoaster Tycoon 3 nenadoma skrivnostno poniknila iz prodajnih polic Steama. Kasneje...

RuneScape po skoraj dvajsetih letih prihaja na Steam

Ko se kak MMO igralec bobna po prsih in okoliškim igralcem razlaga, da je veteran tega žanra, saj je svojo kariero začel...

Amazon najavil svoj pretočni servis iger Luna

Zdi se, da se bo igranje v naslednji generaciji korenito spremenilo in ostareli igričarji, ki se še spomnimo nameščanja iger iz spraskanih...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!