Resident Evil 3 Remake dobil nov napovednik

Resident Evil 3 Remake je ena od iger, ki mi bo to pomlad zagotovo popestrila dneve in se je presneto veselim. Kako se je ne bi, če pa je Capcom s predelavo dvojke popolnoma raztural sceno in praktično nimam dvomov, da bodo tak visok nivo kvalitete obdržali tudi za tretji del.

Čas izida se približuje in od prvega uradnega napovednika dalje dobivamo lepo količino novih informacij. Ker gre za verno predelavo bomo seveda tudi tokrat stopili v vlogo protagonistke Jill Valentine, ki poskuša pobegniti iz zombijevsko infestiranega mesta Raccoon City. Pri temu ji bo pomagal spremljevalec Carlos, ki pa bo tokrat igralen in če bo zadeva podobna drugemu delu, nas za popolno izkušnjo čakata vsaj dva sprehoda skozi igro.

Žal ne moremo računati na več različnih koncev, odsoten pa bo tudi Mercenaries način. A Capcom bo dodal sodelovalni večigralski del Resident Evil Resistance, ta pa nam bo prikazal še nevidene eksperimente zlobne korporacije Umbrella.

Razvijalec je par dni nazaj izdal novi napovednik, ki se osredotoči predvsem na našega glavnega nasprotnika v igri – Nemesisa. Gre za mutantsko goro mišic, ki nas bo zasledovala povsod, tako kot je to nalogo opravljal Mr. X v Resident Evil 2 Remake. A Nemesis je morda še bolj nevaren, saj s sabo nosi bazuko ter metalec plamenov, v rokavu pa ima skritih še par presenečenj.

Resident Evil 3 Remake nas bo strašil 3. aprila, spodaj pa si lahko ogledate zadnji napovednik.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime