Moja novica

Facebook

Instagram

Youtube

Discord

Hitrost

Ruski YouTuber Vitaly preživel par dni v egipčanskemu zaporu, potem ko je splezal na piramide v Gizi

Vitaly Zdorovetskiy je ruski YouTuber, ki je na tej platformi prisoten že nekaj časa. Potem, ko so mu malce začeli padati naročniki, se je spomnil ideje za dvig svoje popularnosti in za svež pritok denarcev na bančni račun iz strani oglaševalcev.

Vsi se verjetno spomnite njegove odmevne poteze iz lanskega finala Lige prvakov, ko je na igrišče pritekla njegova pomanjkljivo oblečena punca Kinsey Wolanski, ta pa je nosila na svojih kopalkah ime Vitaly Uncensored. Poteza in posnetek je hitro završal po internetu in tako Vitaly kot tudi Kinsey sta čez noč zaslovela.

Problem pri takšnih zadevah pa je, da moraš za preživetje konstantno početi takšne nevarne poteze. Še več, tvoji gledalci pričakujejo, da bo vsak tvoj naslednji podvig še bolj nevaren od prejšnjega.

Vitaly, ki glede na zadnje slike vsak prost trenutek preživi na fitnesu, se je nedavno domislil obiskati Egipt ter si ogledati znamenite piramide. Vzpon na njih je strogo prepovedan, saj bi drugače gneča vsakoletnih turistov kamen že zdavnaj spremenila v prah.

Rus je seveda moral splezati gor, saj njegovi sledilci od njega to tudi pričakujejo. Na vrhu mu je uspelo v objektiv kamere ujeti čudovit razgled, a spodaj ga je potrpežljivo čakala policija.

Ta ga je nato odpeljala v zapor, v kateremu je Vitaly preživel 5 dni. Nič novega za Rusa, saj je ta zaradi svojh potegavščin že večkrat sedel za zapahi.

A očitno je egipčanski zapor nekaj drugačnega, vsaj tako je svojo izkušnjo opisal Vitaly. Kakor je izjavil na Instagramu, je bila to njegova najhujša izkušnja do sedaj in v temu zaporu je izkusil in videl stvari, ki jih ne bi želel nikomur.

Vseeno pravi, da se mu je vzpon na piramido splačal in da bo kmalu delil tudi video, ki bo prikazal celotno akcijo prepovedanega podviga.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Steam v čast praznovanja kitajskega novega leta gosti novo razprodajo

Nekaj časa nazaj smo vam obljubili, da Steam pripravlja novo razprodajo, ki bo iz vas poskušala izcuzati še tiste zadnje zlatnike, ki...

Disco Elysium prejel Hardcore igralni način, ki naredi igro močno težjo

Disco Elysium sem nedolgo nazaj opisal in ob svoji igralni sem strašansko užival. Špilu malce zamerim, saj ima tako napredno oblikovane dialoge,...

Priljubljeni YouTuber Linus razmišlja o upokojitvi

Morda najbolj popularni tehnološki navdušenec na internetu Linus Sebastian je včeraj spočel prenos v živo, kjer je povedal par težkih zadev.

Epic Games ta teden podarja igro The Bridge, naslednji teden pa je na vrsti Farming Simulator 19

Nov teden, nova brezplačna igra na Epic Games trgovini. Prejšnji teden smo se v zastonjski obliki poigrali z igro Horace, danes pa...

Govorice o predelavi Knights of the Old Republic zopet oživele

Dvojec iger Knights of the Old Republic je den tistih izdelkov, ki bi si zagotovo zaslužil predelavo v bolj moderno preobleko. Originalni...

Povezane novice

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!