Ruski YouTuber Vitaly preživel par dni v egipčanskemu zaporu, potem ko je splezal na piramide v Gizi

Vitaly Zdorovetskiy je ruski YouTuber, ki je na tej platformi prisoten že nekaj časa. Potem, ko so mu malce začeli padati naročniki, se je spomnil ideje za dvig svoje popularnosti in za svež pritok denarcev na bančni račun iz strani oglaševalcev.

Vsi se verjetno spomnite njegove odmevne poteze iz lanskega finala Lige prvakov, ko je na igrišče pritekla njegova pomanjkljivo oblečena punca Kinsey Wolanski, ta pa je nosila na svojih kopalkah ime Vitaly Uncensored. Poteza in posnetek je hitro završal po internetu in tako Vitaly kot tudi Kinsey sta čez noč zaslovela.

Problem pri takšnih zadevah pa je, da moraš za preživetje konstantno početi takšne nevarne poteze. Še več, tvoji gledalci pričakujejo, da bo vsak tvoj naslednji podvig še bolj nevaren od prejšnjega.

Vitaly, ki glede na zadnje slike vsak prost trenutek preživi na fitnesu, se je nedavno domislil obiskati Egipt ter si ogledati znamenite piramide. Vzpon na njih je strogo prepovedan, saj bi drugače gneča vsakoletnih turistov kamen že zdavnaj spremenila v prah.

Rus je seveda moral splezati gor, saj njegovi sledilci od njega to tudi pričakujejo. Na vrhu mu je uspelo v objektiv kamere ujeti čudovit razgled, a spodaj ga je potrpežljivo čakala policija.

Ta ga je nato odpeljala v zapor, v kateremu je Vitaly preživel 5 dni. Nič novega za Rusa, saj je ta zaradi svojh potegavščin že večkrat sedel za zapahi.

A očitno je egipčanski zapor nekaj drugačnega, vsaj tako je svojo izkušnjo opisal Vitaly. Kakor je izjavil na Instagramu, je bila to njegova najhujša izkušnja do sedaj in v temu zaporu je izkusil in videl stvari, ki jih ne bi želel nikomur.

Vseeno pravi, da se mu je vzpon na piramido splačal in da bo kmalu delil tudi video, ki bo prikazal celotno akcijo prepovedanega podviga.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime