Še več PlayStation 4 ekskluziv naj bi kmalu prispelo na PC

Še dobro se ni pomirila novica glede morebitne predelave PlayStation 4 ekskluzive Horizon Zero Dawn za PC, že so se pojavljati začela namigovanja, da to morda ne bo edini predelani Sonyjev naslov.

HDZ govorico je sprožil verodostojen vir informacij, novinar Jason Schreier, ki trenutno piše za spletno stran Kotaku. V prostemu času je tip precej aktiven tudi na Twitterju in eden od sledilcev ga je vprašal, zakaj se je Sony odločil predelati samo ta naslov.

In Jason mu je odgovoril, da kakor je slišal on, to ne bo edina ekskluziva, ki bo prešla PlayStation okove in se naselila tudi na PC-jih. Jason več ni želel razodeti, a na nekaj podobnega je nato namignil še en dober vir informacij Tom Phillips iz spletne strani Eurogamer.

Ta je predelavo Horizona označil za dober Sonyjev začetek, a ta še vedno močno zaostaja za Microsoftom na PC trgu, ki je na temu področju izkušen in se celo zelo zanima Nintendo Switch. Vmes je povedal, da bo na računalnike prispelo še več PS4 ekskluziv in da vam ni treba preveč sanjati o temu, katere to bodo.

Ravno ta beseda “sanjanje” nam pove veliko. Tom jo je namreč napisal z veliko začetnico in Dreams je ena od zanimivih PlayStation ekskluziv, na kateri trenutno dela razvijalec iger LittleBigPlanet.

V Dreams lahko ustvarjate praktično vse, kar vam duša poželi in dejansko je moč spočeti prav svoje igre. Delo na špilih, brez da bi se vam sanjalo o programiranju se sliši kot neverjetnega in skupnost je že spočela prave umetnine. Igra je trenutno v Early Access fazi, polni izid pa se bo zgodil 14. februarja 2020 in morda jo vidimo hkrati tudi na PC-ju.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime