Razvijalec Larian nas draži z novimi novicami glede Baldur’s Gate 3

Od prve najave projekta Baldur’s Gate 3 je preteklo že kar nekaj vode. Razvijalec Larian, katerega poznamo predvsem po njegovemu uspešnemu dvojcu iger Divinity: Original Sin, nas je z najavo presenetil junija preko spodnjega napovednika, a od takrat strogo varuje vse svoje skrivnosti.

Zaenkrat ne vemo niti tega, kakšen bo bojevalni sistem. Glede na to, da so Original Sin vsebovale potezni boj, bi nekaj takega pričakovali tudi za Baldur’s Gate 3. Spet po drugi strani so vsi prejšnji deli te franšize držali realno-časoven boj in sprememba bi znala razhuditi pristaše serije.

Včeraj je razvijalec preko Twitterja objavil kratki video, kateri je v bistvu dražilnik za večje novice, ki naj bi jih prejeli 27. februarja. A iz kratkega posnetka lahko vidimo snemanje glasbe, ustvarjanje stopenj ter delanje posnetkov na plaži. Prisoten je tudi “motion capture” igralcev, ki se jih uporablja za snemanje obraznih in telesnih animacij. To se ponavadi uporablja pri igrah, ki veliko dajo na filmsko podajanje zgodbe preko podrobnih obraznih animacij, medtem ko smo Baldur’s Gate igre preigravali iz zgoraj gledanega pogleda. Se nam v trojki pripravlja sprememba na temu področju?

Več bo jasnega konec februarja, do takrat pa si lahko za obnovo še enkrat ogledate spodnji napovednik.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime