Najbolj požrešni Twitch streamer v zgodovini?

Twitch platforma poseduje res ogromno kreatorjev vsebine in večina njih svoje prenose v živo oddaja predvsem zaradi ljubezni do iger in do zabavanja svojega občinstva. Za večino takšnih ustvarjalcev streamanje predstavlja hobi in se ne sekirajo pretirano, če njihove prenose ne glede nihče, če pa vendarle dobijo donacijo, je veselje nepopisno.

Zadeva postane drugačna, ko se s stremanjem začneš ukvarjati profesionalno in Twitch postane tvoj edini vir zaslužka. Takrat postanejo donacije obvezne za plačevanje tvojih položnic in noben takšen streamer ne bi smel delati zastonj. Problem pa je, ko donacij ni in se kreator spravi nad svoje sledilce verbalno in priviligirano zahtevajo svoje denarce.

Takšnih izpadov smo v preteklosti videli že kar nekaj, za zadnjo kontroverzijo pa je poskrbela streamerka BadBunny.

Punca je vsekakor popularna, saj drži že prek 93.000 sledilcev, na svojih prenosih v živo pa se pogovarja z gosti, največkrat o političnih zadevah.

18. januarja pa je dekle spočelo prenos v živo, kjer je svojim sledilcem povedala, da bodo za ustvarjanje vsebine potrebno odpreti denarnico. Ker se ni takoj odprl cel dotok donacij, se je BadBunny povsem razburila, saj je minila cela ura, brez da bi dobila vsaj en cent.

Začela je obtoževati svoje gledalce, ki imajo očitno ure časa za gledanje, a nimajo 5 $, ki bi ji pomagali pri ustvarjanju vsebine. Potem je še povedala, da ne misli delati zastonj in da nimajo za njo, kot ustvarjalko vsebine, prav nobenega spoštovanja.

Njen izpad je vsekakor dobil svoj odziv. Ni še jasno, ali je BadBunny vse to naredila samo zato, da bi vzbudila pozornost, a video se je hitro razširil po Twitterju in začela so se razna norčevanja iz strani drugih ustvarjalcev. Tu je predvsem v ospredju DrDisrespect, ki je v spodnjemu posnetku naredil lažni klic svojemu menedžerju ter se pritožil, da ga gledalci gledajo zastonj in da naj pripravi mastne pogodbe.

Žalostno je, da bo BadBunny izpad verjetno dosegel svoje in njeno nespoštljivo obnašanje do skupnosti ji bo na koncu na račun viralnosti prineslo ogromno novih sledilcev in s tem tudi donacij.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime