PC različica Pokemonov, igra Temtem, v prvih dneh zabeležila masoven naval igralcev

Ko smo prvič videli napovednik za igro Temtem, smo instantno dobili močno asociacijo na bolj znane Pokemone. In ko je razvijalec napovedal, da bo zadeva izšla za praktično vse sisteme, smo takoj vedeli, da bo zadeva kar letela iz prodajnih polic.

Temtem je včeraj uradno izšel v Early Access obliki na Steamu in zgodil se je naravnost masovni naval igralcev na strežnike. Ljudje so očitno močno izstradani Pokemon avantur, ki bi jih izvajali še kje drugje kot pa samo na Nintendovih konzolah in Temtem jim je z veseljem ustregel.

Igra svojega navdiha ne skriva, saj je praktično vsak vidik igre enak kot v Pokemnih. Na začetku celo obiščete profesorja in izbirate med tremi šolami Temtemov, kjer ima vsak svoje moči in slabosti proti drugim tipom prikupnih zverinic.

Za razliko od Pokemon iger pa je Temtem MMO, tako da vse avanture doživljamo v ogromnem, odprtem svetu. In če smo se kaj naučili v preteklosti glede zagona MMO-jev, je to, da ti nikoli ne potekajo tekoče.

Tako je bilo tudi v temu primeru, ko so prvi igralci naleteli na ogromne čakalne vrste in pogoste izpade strežnikov. Pojavila so se tudi zatikanja in nekateri karakterji so se ujeli v neskončne zanke animacij, katerim je pomagal samo ponoven zagon igre.

Razvijalec se je na krizno situacijo hitro odzval in izdal manjši popravek, ki je vsaj za silo odpravil tiste najhujše zrušitve strežnikov. Igralci se boste še vedno morali ubadati z dolgimi vrstami, a to je ob rojstvu popularnega MMO-ja tudi pričakovano.

Razvijalec je nekaj dni nazaj spočel tudi uradni anime napovednik in verjetno je samo še vprašanje časa, da zaradi hude popularnosti Temtem gledamo tudi televizijskih ekranih.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

16-letna Charli D’Amelio se je zaradi TikToka vpisala v Guinnessovo knjigo rekordov

Ko sem bil jaz star 16 let, je bila tehnologija povsem drugačna. Internet je bil bolj privilegij tistih, ki imajo kaj pod...

Se nam končno približuje praktična rešitev za premikanje v VR okolju?

Bolj težko boste našli nekoga, ki je praktično preizkusil kakšen VR sistem in ob njem ni izkazal navdušenja. Ko v virtualni resničnosti...

Zdaj lahko igrate prve štiri misije iz Warcrafta 2 v pogonu Warcrafta 3 Reforged

Warcraft 2: Tides of Darkness je izšel leta 1995, kar pomeni, da je prestar celo za zame, saj sem svojo pot s...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!