Netflix dela na anime filmu The Witcher: Nightmare of the Wolf

Witcherjev prihod na televizijo je bil popoln uspeh. Netflix serija je še pred prvim prikazanim delom že dobila drugo potrjeno sezono, uspeh na TV-jih pa je spodbudil dodatno prodajo knjig, igralci pa so se masovno začeli vračati igranju igre The Witcher 3: Wild Hunt.

Netflix je navdušen, saj je bila gledanost prve sezone takšna, da je to morda njihova najbolj uspešna serija v zgodovini. Zato se držijo izreka “kuj železo, dokler je vroče” in včeraj so uradno napovedali nov projekt v Witcher svetu.

Tokrat bo to anime filme The Witcher: Nightmare of the Wolf, na njej pa bo delala ustvarjalka serije Lauren S. Hissrich, pridružila pa se ji bo scenaristka Beau DeMayo, ki je v The Witcher seriji spisal epizodo Betrayer Moon.

Za produkcijsko plat bo poskrbel južnokorejski Studio Mir, kateri je najbolj znan posvoji seriji The Legend of Korra. Kvaliteta njihovega dela ni slaba, upamo samo, da bodo lahko ujeli atmosfero in temačnost Witcher sveta. Zgodba naj bi tokrat na kontinent pripeljala novo nevarnost, tako da bomo morda končno dobili nekaj originalne vsebine, ki bo šla naprej od knjig.

To je to zaenkrat od informacij, tako da nimamo datuma izida ali pa potrjenih zvočnih govorcev. Lepo bi bilo, če bi anime izšel še letos, saj bi bil to dober zalogaj medtem ko čakamo na drugo sezono The Witcher serije.

Vsekakor bo zanimivo videti, kako bo Geralt izgledal v anime podobi. Spodaj si lahko ogledate The Legend of Korra in z malce mentalne gimnastike lahko notri vidite belolasega klavca pošasti.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Na splet ušel nov Assassin’s Creed Valhalla posnetek, ki prikaže šefovsko bitko

Nekaj dni nazaj smo poročali o prvem pravem igralnem posnetku za prihajajoči Assassin's Creed Valhalla. Nek pogumnež je na splet brez dovoljenja...

Ubisoft za en teden podarja dostop do vseh svojih iger

Francoski založnik Ubisoft nam bo čez nekaj dni pokazal, na čem vse je delal zadnje leto in glede na to, da je...

Prvi Ultra skupek zmajevskih skinov v igri Valorant vas bo stal okoli 100 €

Valorant je zabavna večigralska igra, a razvijalec Riot je ni izdal samo zaradi tega, ker se je počutil darežljivega, ampak zato, da...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!