Netflix dela na anime filmu The Witcher: Nightmare of the Wolf

Witcherjev prihod na televizijo je bil popoln uspeh. Netflix serija je še pred prvim prikazanim delom že dobila drugo potrjeno sezono, uspeh na TV-jih pa je spodbudil dodatno prodajo knjig, igralci pa so se masovno začeli vračati igranju igre The Witcher 3: Wild Hunt.

Netflix je navdušen, saj je bila gledanost prve sezone takšna, da je to morda njihova najbolj uspešna serija v zgodovini. Zato se držijo izreka “kuj železo, dokler je vroče” in včeraj so uradno napovedali nov projekt v Witcher svetu.

Tokrat bo to anime filme The Witcher: Nightmare of the Wolf, na njej pa bo delala ustvarjalka serije Lauren S. Hissrich, pridružila pa se ji bo scenaristka Beau DeMayo, ki je v The Witcher seriji spisal epizodo Betrayer Moon.

Za produkcijsko plat bo poskrbel južnokorejski Studio Mir, kateri je najbolj znan posvoji seriji The Legend of Korra. Kvaliteta njihovega dela ni slaba, upamo samo, da bodo lahko ujeli atmosfero in temačnost Witcher sveta. Zgodba naj bi tokrat na kontinent pripeljala novo nevarnost, tako da bomo morda končno dobili nekaj originalne vsebine, ki bo šla naprej od knjig.

To je to zaenkrat od informacij, tako da nimamo datuma izida ali pa potrjenih zvočnih govorcev. Lepo bi bilo, če bi anime izšel še letos, saj bi bil to dober zalogaj medtem ko čakamo na drugo sezono The Witcher serije.

Vsekakor bo zanimivo videti, kako bo Geralt izgledal v anime podobi. Spodaj si lahko ogledate The Legend of Korra in z malce mentalne gimnastike lahko notri vidite belolasega klavca pošasti.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime