Wasteland predelava izide naslednji mesec

Originalni Wasteland je izšel davnega leta 1988 in čeprav igra velja za mejnik v RPG zgodovini, se jo je danes spraviti preigravati presneto naporno.

Tega se zaveda tudi razvijalec InExile, zato je leta 2018 napovedal predelavo prvega dela in ta se sedaj počasi približuje zaključku. Čeprav imamo od naslova zaenkrat samo par slik in nobenega napovednika, se razvoj zaključuje in uraden datum izida je postal 25. februar.

Če pogledate spodnjo primerjavo je jasno, da je špil doživel znatno vizualno nadgradnjo, vprašanje pa je, če bo predelana tudi igralna plat. Navsezadnje je imel Wasteland 2 uživantski potezni način, zato bi kaj takega lahko vnesli tudi v vizualno nadgrajeno enico.

Ta bo izšla tako za PC kot tudi Xbox One. To ni presenetljivo, saj je razvijalca lani kupil Microsoft, ta pa je sedaj vložil dodatne denarce v razvoj Wasteland 3, ki je v aktivni produkciji od leta 2016, ko je na Kickstarterju zbral zavidljivih 3 milijone zelencev. Tretji del ima trdno zakoličen datum 19. maj in očitno bo letošnja pomlad zavita v post-apokaliptične RPG vode.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime