Epic Games ta teden podarja igro The Bridge, naslednji teden pa je na vrsti Farming Simulator 19

Nov teden, nova brezplačna igra na Epic Games trgovini. Prejšnji teden smo se v zastonjski obliki poigrali z igro Horace, danes pa je brezplačna postala še ena indie platformščina The Bridge.

Ta vsebuje res unikatno podobo, saj okolica izgleda kot da bi jo nekdo izrisal z navadnim svinčnikom. Igralci boste morali za premagovanje preprek spreminjati perspektivo in tudi gravitacijo. V bistvu je The Bridge kot nek ugankarski naslov in njegova grafika izgleda presenetljivo dobra še danes, glede na to, da je špil originalno izšel leta 2013.

Za svojo kopijo se odpravite na sledečo povezavo, naslednji četrtek pa bomo dobili novo ponudbo v obliki popularnega Farming Simulatorja 2019. Ta simulacija kmetijstva je huronsko popularna tudi v Sloveniji in takoj ko bo ponudba na voljo, jo bomo objavili tudi na naši spletni strani.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!