Gaming bar Stage One organizira dirkaško ligo

Slovenci radi dirkamo – tako v resničnemu kot tudi v virtualnemu življenju. Za vse navdušence nad bencinskim vonjem se je odločil poskrbeti edini gaming bar v Sloveniji, Stage One, ki bo s februarjem štartal povsem svojo dirkaško ligo.

Tekmovalci boste vrteli volane v igri Assetto Corsa Competizione, uvodna dirka pa se bo pričela 1. februarja na lokaciji Stage One v Ljubljani. Samo tam boste lahko dobili tisto pravo avtentično izkušnjo dirkanja, saj se boste usedli v dirkaški simulator UVI Racing, tem pa bodo družbo delali G29 volani, skupaj s pedali in menjalnikom.

Pravila turnirja so sledeča:

1.) Vsi dirkači bodo vozili pod enakimi nastavitvami vozila, ki jih bo pripravil organizator.
2.) Vsak si lahko poljubno izbere znamko avtomobila, ki ga bo vozil do konca turnirja (sezona 2019).
3.) Vozniku, ki bo namenoma ali nenamenoma trčil v nasprotnika in s tem pridobil mesto, se bo avtomatsko prištelo 30 sekund.

Prijavnina za turnir znaša 20 €, v primeru da bo prijavljenih manj kot 10 dirkačev/tekmovalcev se dogodek prestavi na nov datum oz. je možno vračilo prijavnine.

Seveda je vse to dirkanje potrebno podpreti z nagrado in ta vsekakor ne bo šibka. Zmagovalec turnirja bo namreč lahko začel svoje cestne vragolije odvijati v prav svojemu dirkalnemu sedežu PlaySeat!

Stage One se ne bo ustavil samo pri igri Assetto Corsa Competizione, ampak namerava v prihajajočih mesecih organizirati lovljenje ovinkov v igrah kot so RaceRoom, iRacing ter Dirt, seveda pa bodo upoštevali tudi želje skupnosti.

Slednja se je je že organizirala na Facebooku, skupina pa vam bo prav prišla tudi v namene spremljanja novosti glede prihajajočih dogodkov.

Več informacij vas čaka na uradni strani, 1. februarja pa se odpravite na Poljansko cesto 19 v Ljubljani in v prijetnemu ambientu pokramljajte z ostalimi navdušenci nad virtualnim dirkanjem.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Ninja se očitno seli na YouTube

Microsoft nas je prejšnji mesec pošteno presenetil, ko je nenadoma najavil ugašanje svoje Mixer platforme. Ta bi morala postati tista prava konkurenca...

Mafia: Definitive Edition prestavila izid

Če ste si med pandemijo neprestano mrmrali v brk besede: "Saj je hudo, ampak vsaj avgusta bom lahko igral predelavo Mafie", potem...

AMD Ryzen XT – ali prinašajo novi procesorji kaj novega?

AMD je s tretjo generacijo Ryzen procesorjev dokončno premaknil tehtnico v svoj prid v večini scenarijev uporabe in prodajne številke med kupci,...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!